Accident cumplit în Rusia: opt morți! Șase dintre ei sunt moldoveni. Un microbuz s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism

Publicat: 05/08/2018 | 10:13

Tragedie fără margini pe o șosea din Rusia! Opt oameni, printre care șase moldoveni, au murit sâmbătă (3 august), în regiunea Kaluga. Microbuzul în care se aflau oamenii din Republica Moldova s-a ciocnit frontal cu o mașină care venea pe contrasens. În urma impactului violent, opt persoane au murit.

Accidentul s-a produs după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism, iar apoi a fost izbit de un camion. Cei șase cetățeni din Republica Moldova se aflau în microbuz. Victimele sunt o femeie și cinci bărbați, cu vârste între 19 și 68 de ani. În accidentul de la Kaluga au mai fost rănite alte opt persoane, toate din Republica Moldova. Doi dintre răniți sunt în stare gravă, spun medicii.

Accidentul s-a produs după ce un microbuz s-a ciocnit cu un autoturism, iar mai apoi a fost izbit de un camion. Cei şase cetăţeni din Republica Moldova se aflau în microbuzul făcut praf, scrie spynews.ro.Mai multe echipaje ale pompierilor, medicilor şi poliţiştilor au intervenit la locul tragediei. 18 salvatori cu cinci autospeciale au lichidat consecinţele accidentului. Potrivit Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a luat legătura cu autorităţile din Rusia, microbuzul plin cu pasageri era înmatriculat în Moldova. Autorităţile de la Chişinău au creat o celulă de criză şi au anunţat că oamenii pot suna la IGSU la numărul de telefon  022 78 50 32 pentru a afla mai multe informaţii, potrivit publika.md.

Citește și...