VIDEO. Accident grav în Râmnicu Vâlcea. Doi copii şi trei adulţi au fost răniţi

Publicat: 05/07/2018 | 19:00
VIDEO. Accident grav în Râmnicu Vâlcea. Doi copii şi trei adulţi au fost răniţi

Doi copii şi trei adulţi au fost răniţi într-un accident produs joi după-amiaza pe DN64, la Râmnicu Vâlcea, traficul rutier în zonă fiind blocat pe sensul Drăgăşani – Râmnicu Vâlcea, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, Sandra Bălteanu.

În accident au fost implicate două autoturisme, unul înmatriculat provizoriu în judeţul Bihor şi altul înmatriculat în Vâlcea.

Reprezentantul IPJ a precizat că toate cele cinci victime sunt conştiente, cei trei adulţi fiind transportaţi la spital iar copiii, unul de aproximativ trei ani şi altul de şapte ani, primesc îngrijiri medicale în ambulanţe. Este posibil ca după îngrijirile acordate în ambulanţe şi copii să fie transportaţi la spital, conform romaniatv.net.

Un autoturism cu numere provizorii de Bihor a efectuat virajul la stânga pentru a ieşi de pe drumul naţional, nu s-a asigurat corespunzător şi a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa corespunzător pe direcţia Vâlcea – Drăgăşani. Poliţia şi echipaje de ambulanţă sunt prezente la faţa locului. Banda de mers Drăgăşani – Râmnicu Vâlcea este blocată pentru cercetări„, a spus Sandra Bălteanu.

Citește și...