Accident înfiorător în Cluj-Napoca! Un mort, cel puţin doi răniţi, după ce trei maşini s-au ciocnit puternic şi s-au făcut praf

Publicat: 25/12/2017 | 16:32

Tragedie în ziua de Crăciun în Cluj-Napoca! Un om şi-a pierdut viaţa după un teribil accident de circulaţie în care au fost implicate trei maşini. Potrivit primelor informaţii, există cel puţin doi răniţi. Momentele surprinse imediat după impactul nimicitor i-au şocat pe anchetatori, salvatori şi localnici.

Accidentul teribil s-a petrecut în această după-amiază pe Calea Baciului din Cluj-Napoca, potrivit someseanul.ro. Trei autoturisme au intrat în coliziune din cauza şoferului unui autoturism BMW, care a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare într-o curbă. El nu a reuşit să redreseze maşina şi a ajuns pe contrasens, unde s-a ciocnit de două autoturisme care mergeau regulamentar.

Impactul a fost atât de puternic, încât una dintre maşini a fost proiectată în gardul unei case, în timp ce alte două au fost serios avariate. În urma accidentului extrem de violent, cel puţin două persoane au rămas încarcerate. Una dintre victime a fost scoasă de pompieri dintre fiarele contorsionate şi predată pe mâna medicilor de pe ambulanţă, care au demarat imediat manevrele de resuscitare.

După aproape 40 de minute de eforturi ale personalului Ambulanţei Cluj, victima a fost declarată decedată, conform sursei citată mai sus. Celelalte persoane rănite au fost preluate de ambulanţe şi transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe din Cluj-Napoca.

Accident mortal în Cluj-Napoca în ziua de Crăciun. Sursa foto: someseanul.ro
Accident mortal în Cluj-Napoca în ziua de Crăciun. Sursa foto: someseanul.ro

Citește și...