Accident la “Ferma vedetelor”! Cristi Mitrea și-a tăiat mâna și a fost transportat la spital: “S-a umplut coasa de sânge…“

Autor: Anca Toma
Publicat: 12/04/2018 | 11:12

În cel mai recent episod de la “Ferma vedetelor” a avut loc un accident, care i-a speriat groaznic atât pe cei prezenți, cât și pe telespectatori. Cel care a avut ghinionul să fie implicat, a fost chiar Cristi Mitrea, care și-a tăiat mâna, în momentul când încerca să ascute o coasă.

Imediat ce a văzut că sângele a început să curgă, nea Rață l-a ținut strâns de mână, ca să i se oprească sângele, însă rana a fost destul de adâncă și a fost nevoie să îl transporte la spital. “M-am tăiat de nu mai pot… E foarte adâncă și mi-era frică să nu fie tendon, dar se pare că nu a ajuns”, a spus Cristi Mitrea.

Rona Hartner și Dinu Maxer au fost prezenți la momentul tragediei și au rămas înmărmuriți de întregul moment. “Cristi, cum e el mai impulsiv, nu are grijă foarte tare, se duce cu capul în față. Când am văzut că s-a umplut coasa de sânge și nea Rață a zis > Sinceră să fiu, îmi pare tare rău pentru ce i s-a întâmplat lui Cristi”, a declarat Rona Hartner.

Cristi a avut o atitudine de luptător, îl felicit, nu a scos nici un sunet”, a precizat Dinu Maxer.

 

Video: Cristi Mitrea și-a tăiat mâna- minutul ’49

Augustin Viziru și-a tăiat tendoanele, la “Ferma vedetelor”

30 mai 2015 este o zi pe care Augustin Viziru nu o va uita, cu siguranţă. În cadrul concursului “Ferma vedetelor”, de la PRO TV, a trăit o experiență, care i-a lăsat sechele pe viață.

În timp ce tăia buşteni, în cadrul primului duel din finală, Augustin şi-a secţionat tendoanele de la mâna stângă, după ce toporul s-a dezechilibrat şi l-a lovit. Când şi-a dat mănuşa jos, Augustin a constatat că tăietura era destul de serioasă: se putea vedea osul.

Citește și...