Accident mortal pe DN 1, după ce două autoutilitare s-au ciocnit. Una dintre mașini a ajuns în râul Prahova

Publicat: 26/03/2019 | 08:46

Un accident înfiorător s-a produs pe DN 1, în dreptul localității prahovene Nistorești! Două autoutilitare s-au ciocnit violent, iar în urma impactului una dintre mașini a ajuns în râul Prahova. Din nefericire, șoferul aflat la volan a murit.

Din primele verificări, vehiculele se deplasau azi-noapte, după ora 00:00 din sensuri opuse: cel răsturnat pe DN1 mergea către Ploiești, celălalt către Brașov. Se pare că primul ar fi văzut cum celălalt pătrunde pe contrasens și a încercat să evite impactul frontal, dar s-au lovit lateral. Coliziunea a fost extrem de puternică, iar una dintre mașini s-a răsturnat pe mijlocul părții carosabile, cealaltă a ajuns în albia râului Prahova, la aproximativ 200 m distanță una de cealaltă. Trei persoane au fost rănite.

O persoană încarcerată a avut nevoie de intervenția echipajelor de pompieri pentru a fi scoasă dintre fiarele mașinii care s-a făcut praf. Este vorba despre un bărbat de 40 de ani din Dobroiești, județul Ilfov. Din nefericire, a decedat. Celălalt șofer de 44 de ani, din Livezeni – Mureș a scăpat doar cu răni și a primit îngrijiri medicale. Mai bine de două ore traficul a fost dirijat în zonă.

Citește și...