Accident spectaculos la Buzău! A aterizat cu maşina într-o curte! Şoferul a …

Publicat: 02/01/2018 | 16:54
Accident spectaculos la Buzău! A aterizat cu maşina într-o curte! Şoferul a …

Un accident spectaculos s-a petrecut luni seara, într-o localitate din judeţul Buzău. Un tânăr a pierdut controlul volanului şi a ajuns cu maşina în curtea unei case. Saltul a fost uluitor, maşina oprindu-se chiar în gard. 

Şoferul a ieşit nevătămat din maşină şi a fugit. Acum este căutat de agenţii de poliţie.

Evenimentul rutier s-a produs astă-seară, în jurul orei 19:30, pe drumul judeţean 100H, în localitatea Mierea din comuna Verneşti. Din primele date, se pare că şoferul unui autoturism Dacia Logan, care circula dinspre Buzău înspre Tisău, a ajuns într-o curbă şi a pierdut controlul volanului, după care s-a răsturnat cu maşina în curtea unui localnic. A scăpat ca prin minune din teribila întâmplare şi s-a făcut nevăzut, din teama de a nu fi tras la răspundere de oamenii legii, scrie reporterbuzoian.ro.

„În momentul în care poliţiştii au ajuns la faţa locului, şoferul părăsise locul evenimentului. În prezent se desfăşoară cercetări în vederea stabilirii condiţiilor în care s-a produs tamponarea şi a identificării conducătorului auto”, a precizat agentul şef Laura Minea de la Biroul de Presă al IPJ Buzău.

Martorii spun că la faţa locului au ajuns imediat pompierii, ambulanţa şi poliţiştii, cei din urmă găsind în maşina răsturnată mai multe sticle cu vin şi un topor.

Şoferul bănuit că ar fi produs accidentul se numeşte Gheorghe Lixandru, are în jur de 30 de ani şi este domiciliat în Grăjdana. Tânărul nu deţine permis de conducere.

Citește și...