Accident teribil în Sibiu între 2 TIR-uri şi 2 mașini. Doi oameni au fost răniţi, iar traficul e blocat

Publicat: 16/01/2019 | 07:45

 Doi oameni au fost răniţi ]n aceast[ diminea'[după ce o mașină a derapat pe DN 7 în județul Sibiu, într-un parapet, iar mașina din spate, oprindu-se, a fost lovită de un TIR și s-a răsturnat, iar TIR-ul a lovit pe contrasens un alt TIR. Traficul este blocat.

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, circulaţia rutieră este blocată pe DN7 Râmnicu Vâlcea –Sibiu, la kilometrul 247, din cauza unui accident în care au fost implicate 2 autotrenuri şi un autoturism.

Polițiștii sibieni spun că o mașină condusă spre Sibiu a derapat și a intrat într-un parapet, iar mașina din spate, care s-a oprit imediat după accident, a fost lovită din spate de un TIR și s-a răsturnat. La rândul său, TIR-ul a ajuns pe contrasens, unde a lovit un alt TIR, oprit.

Șoferii celor două mașini, în vârstă de 19 ani, din Vâlcea, respectiv de 30 de ani, din Buxurești, au fost răniți. Reprezentanții Ambulanței Sibiu au anunțat că au transportat la Spitalul Județean Sibiu cele două victime, care au suferit traumatisme cranio-cerebrale.

Citește și...