Accident tragic în Buzău! Maşină zdrobită de un TIR: doi tineri au murit în urma impactului violent

Publicat: 04/12/2017 | 09:16
Accident tragic în Buzău! Maşină zdrobită de un TIR: doi tineri au murit în urma impactului violent

Un accident rutier teribil s-a petrecut în această dimineaţă în judeţul Buzău! Doi tineri şi-au pierdut viaţa, după ce maşina în care erau a fost izbită de un tir. Incidentul rutier s-a petrecut pe DN 2B, drumul care leagă Buzăul de Brăila, în zona localităţii Cilibia.
 

Din primele cercetări făcute la faţa locului, se pare că o autoutilitară, care era condusă de un tânăr de 23 de ani pe DN 2B, din direcţia Buzău către Brăila, a intrat în coliziune cu un autocamion ce se deplasa în aceeaşi direcţie, potrivit buzaumedia.ro. La volanul mastodontului era un bărbat de 37 de ani din Ploieşti.

Impactul a fost atât de violent, încât şoferul de 23 de ani din judeţul Vâlcea şi un alt tânăr au rămas încarceraţi în ghemul de fiare. Ei au murit pe loc. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea victimelor din maşina care a intrat cu totul sub remorca TIR-lui, în timpul incidentului rutier.

Circulaţia în zonă este complet blocată la ora transmiterii acestei ştiri. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului.

Citește și...