Accidentul teribil din Galaţi, transmis live pe internet! Ultimele clipe de viaţă ale celor doi tineri, filmate de un taximetrist

Publicat: 03/12/2017 | 15:17

Claudiu şi Denisa au murit la scurt timp după impactul nimicitor. Alte două fete, de 17 ani şi 14 ani, care erau pe bancheta din spate, sunt în stare gravă la spital. Potrivit presagalati.ro, tragedia produsă pe Bulevardul Brăilei i-a surprins pe cei patru făcând un live pe Instagram. Cu câteva clipe înainte ca şoferul de 35 de ani să piardă controlul volanului, un taximetrist a surprins ultimele clipe de viaţă ale celor doi tineri. În imaginile filmate de camera pe care o avea instalată pe bord se observă cum bolidul trace pe stradă cu viteză excesivă.

 

 

Potrivit reporterntv.ro, pe reţelele de socializare a apărut informaţia conform căreia, în momentul impactului, maşina avea o viteză de peste 180 de kilometri/oră. O altă afirmaţie a dat fiori celor care sunt afectaţi de tragedie: şoferul ar fi pierdut controlul volanului distras de transmisiunea live pe o reţea de socializare.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin, a declarat că accidentul rutier a avut loc, sâmbătă, la ora 1.40, la intersecţia străzilor Brăilei şi Traian.

Şoferul unei maşini, un bărbat de 35 de ani, aflat pe strada Brăilei, la intersecţia cu strada Traian, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un stălp de electricitate. În urma impactului, a rezultat decesul bărbatului de 35 de ani şi al unei tinere de 17 ani, pasageră pe scaunul din dreapta faţă. Totodată au fost rănite şi transportate la spital două fete de 14 şi 17 ani care se aflau pe bancheta din spate a maşinii”, a spus Gabriela Costin.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. Se pare că cei din maşină făceau un live pe Facebook în momentul accidentului, mergând cu viteză extrem de mare pe Bulevardul Brăilei.

Citește și...