O tânără din Oradea a devenit, în weekendul care s-a încheiat, cea mai nouă „Miss Balkana“, la ediţia jubilară cu numărul 30 a acestui concurs.

În vârstă de 23 de ani, Denisa Hodişan este absolventă a Facultăţii de Matematică, şi a reprezentat România la concursul care a avut loc la Belgrad. Denisa Hodişan a concurat alături de alte nouă modele din ţările regiunii balcanice. Aceasta are o înălţime de 1,72 m şi cântăreşte puţin peste 50 de kilograme, având o siluetă perfectă ce se încadrează în dimensiunile etalon ale unui model, 90-60-90.

„Eu am avut numărul 10. Concursul s-a derulat timp de trei zile, unde am avut de prezentat trei ţinute şi de trecut alte două probe de interviu. La întrebarea 'De ce eu?' (să câştig acest titlu, n.r.) am spus că 'Balcanii sunt un ţinut magic şi aş fi foarte mândră să reprezint această minunată parte a lumii'. A fost foarte emoţionant“, a declarat Denisa Hodişan, potrivit Agerpres.

Cu toate că a reprezentat România, Denisa a mărturisit că se simte mâhnită că nu este susţinută în mod oficial. „Vreau să vă spun că România nu este absolut deloc implicată în ceea ce înseamnă concursul de frumuseţe. Nu există nimeni care să se implice. Am fost singura fată în concurs care nu am avut sponsori, niciun sponsor român. Alte fete au avut toate ţinutele, şi pentru timpul zilei, date de sponsori din ţara lor, deplasare sponsorizată... De exemplu, la concursul acesta, organizatorii nu au asigurat transportul, fiind ţări apropiate. Dacă celelalte fete au avut transportul asigurat de sponsori, pentru mine, singurii sponsori au fost părinţii mei“, a mai spus Denisa Hodişan.

Mult râvnita eşarfă „Miss Balkana 2017“ i-a fost oferită Denisei împreună cu o coroniţă de pietre preţioase, un inel cu diamant şi un tablou al unui pictor sârb foarte apreciat.

Citeste despre:miss balkana 2017, tanara din oradea, denisa hodisan, studenta la facultatea de matematica, ce spune noua miss


Share On Facebook