Această „sirenă vie” a fost dată afară de la o piscină pentru că punea pe toată lumea în pericol. Ce se întâmpla în momentul în care intra în apă

Publicat: 04/10/2017 | 13:57

O tânără de 18 ani pare să îşi fi transformat viaţa cu totul în momentul în care a început să se considere o "sirenă vie". Totuşi, stilul de viaţă controversat al adolescentei nu a fost chiar pe placul tuturor, pentru că recent a fost dată afară de la o piscină locală din orăşelul Bromsgrove, din Anglia.

Din câte se pare, Leia Trigger a pus pe toată lumea în pericol din cauza costumului său de sirenă pe care alegea să îl poarte de fiecare dată când mergea la piscină. Tocmai din acest motiv conducerea spaţiului de agrement a decis să ia măsuri şi tinerei i-a fost interzis să mai vină la acea piscină pentru a înota. Asta deoarece costumul pe care Leia, care îşi spune sirena Aries, îl purta era fabricat dintr-un material care îi punea pe ceilalţi oameni în pericol.

Nu numai atât, pentru că reprezentanţii din Bromgrove au fost de părere că şi Leia îşi riscă propria viaţă. Din cauza faptului că picioarele fetei erau mereu unite din pricina costumaţiei de sirenă, ea nu ar fi putut să ajungă la suprafaţă în cazul în care s-ar fi înecat. Mai mult, Leia a investit în costum o sumă impresionantă, pentru că în funcţie de cât de complicat e modelul, transformarea în sirenă ajunge să coste şi cinci mii de euro.

„Sunt foarte dezamăgită şi momentan nu mai am niciun fel de activitate. Nu voi renunţa la a fi sirenă şi probabil va trebui să găsesc pe cineva alături de care să îmi pot continua această misiune mistică”, a povestit Leia Trigger, potrivit ziarului Metro.

Citește și...