Actor român, înjunghiat chiar într-o sală de cinema din Timișoara! ”Era sânge peste tot!”

Autor:
Publicat: 22/10/2019 | 09:35
Actor român, înjunghiat chiar într-o sală de cinema din Timișoara! ”Era sânge peste tot!”

Luni seara, în timpul fimului românesc „Pisica verde”, de la Cinema City din mall-ul Shopping City Timişoara, a izbucnit un mare scandal. Actorul principal al peliculei, care se afla în sală, a fost înjunghiat! 

Cu puţin timp înainte de finalul thrillerului românesc „Pisica verde”, care rula la Cinema City din Shopping City Timişoara, a avut loc un schimb de replici între un bărbat, în vârstă de 36 de ani, care făcea gălăgie şi mai mulţi spectatori, care îi cereau acestuia să facă linişte.

Enervat, individul s-a năpustit în primă fază cu pumnii pe spectatori, iar apoi a scos un cuţit de dimensiuni mici cu care a început să-i lovească pe cei din jur. Doi tineri, în vârstă de 19 şi 23 de ani, au suferit mai multe tăieturi la nivelul braţelor, însă fără ca viaţa lor să fie pusă în pericol.

La faţa locului a ajuns un echipaj SMURD care le oferă îngrijiri medicale. Martorii spun că se vedeau urme de sânge peste tot.

Mai erau cam cinci minute din film când unul din sală s-a ridicat în picioare şi a început să vorbească singur. Atunci s-a ridicat unul din spectatori şi l-a rugat să ne lase să ne uităm la film. Cred că era nebun, pur şi simplu vorbea fără noimă. Striga că el are 36 de ani…că el e nu ştiu cine…Atunci a sărit pe cei doi, mai întâi cu pumnii, apoi a scos un cuţit mic, un fel de briceag. A împuns victimele de foarte multe ori. Era sânge peste tot. Eu am ieşit să chem paza. Era un paznic care pur şi simplu nu a dorit să intervină, e incredibil. O altă fată a sunat la poliţie, iar cei de la Secţia 3 au venit foarte repede. Am văzut că unul din băieţi era în picioare, celălalt e întins în ambulanţă”, a declarat unul din martorii incidentului pentru adevarul.ro.

Una dintre victime este actorul Raul Andrici, care joacă în filmul „Pisica verde” rolul unui criminal. El venise cu un verişor să vadă filmul în care are un rol principal. Era vorba de debutul în cinematografie pentru tânărul actor.

Raul Andrici este absolvent al Liceului de Arte „Ion Vidu” (câştigător în acest an al unui premiu la Olimpiada Naţională de Arta Actorului) şi colaborator al Teatrului Naţional din Timişoara.    Andrici a fost tăiat la braţ şi la picior.