Actorul care îl joacă pe Jon Snow s-a logodit cu o colegă de platou!

Publicat: 27/09/2017 | 11:16

Actorii Kit Harington şi Rose Leslie, care îi interpretează pe Jon Snow şi Ygritte în serialul „Game of Thrones“ s-au logodit după o relaţie de cinci ani. S-au mutat deja împreună, într-o vilă din Estul Angliei, în valoare de aproximativ două milioane de lire sterline. 

Încă nu au stabilit data nunţii, dar le-au spus deja membrilor familiei şi prietenilor apropiaţi că s-au logodit. Kit e hotătât de multă vreme să se însoare cu Leslie, dar au vrut să-şi cumpere o locuinţă şi să se aşeze la casa lor înainte de căsătorie. După ce s-au mutat împreună, în luna ianuarie, acest pas a venit firesc“, a declarat o sursă pentru tabloidul britanic „The Sun“. 

Cei doi actori şi-au păstrat relaţia secretă timp de patru ani, apărând împreună pentru prima dată abia anul trecut. Actorii, ambii în vârstă de 30 de ani, şi-au oficializat relaţia în luna aprilie a anului 2016, când au apărut împreună la gala premiilor Oliver, din Londra. 

Într-un interviu acordat anul trecut pentru L’Uomo Vogue, Kit Harington a spus că i-a fost foarte uşor să se îndrăgostească de Rose Leslie: „Dacă eşti atras de o persoană, iar în serialul pentru care filmezi acea persoană devine iubita ta, este foarte uşor să te îndrăgosteşti”.

 

Angie Voicu

 

Citește și...