Actorul ION HAIDUC a povestit în direct cum a început relaţia cu iubita mai tânără cu… 43 de ani!

Publicat: 15/06/2017 | 17:07

Actorul Ion Haiduc şi Alexandra, iubita cu 43 de ani mai tânără, au o relaţie frumoasă. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire, cunoscându-se în urmă cu şapte ani de zile. Deşi îi desparte o diferenţă atât de mare de vârstă, cei doi arată că dragostea nu are vârstă şi că dacă există comunicare o relaţie poate evolua frumos în ciuda anilor din buletin.

În urmă cu puţin timp, actorii, căci şi Alexandra este din aceeaşi branşă, au fost prezenţi în platoul emisiunii prezentate de Teo Trandafir şi au povestit cum a început povestea lor de dragoste: „Eu eram studentă la facultate şi mă rugam de mulţi actori să mă lase să asist la repetiţii, dar toţi mă refuzau. Eu fiind încă mică sau crudă cum se spune în teatru, nu ştiam că actorii au un anume ritual în momentul în care se pregătesc pentru un spectacol şi nu le place să se bage cineva peste ei.

Haiduc m-a chemat la repetiţiile lui şi, iniţial, mi-a dat un test, o carte foarte dificilă de citit. Când ne-am întâlnit la cafea şi a văzut că eu chiar m-am apucat să citesc şi să fac treabă, a început să se deschidă faţă de mine. Apoi am început să ne cunoaştem mai bine, să vedem filme, să le comentăm, să lucrăm împreună şi… aşa a început”, a declarat Alexandra. „Eu am luat-o tare din prima! Dar am văzut apoi că este un mic geniu. A şi intrat fără meditaţii, fără nimic, la trei facultăţi de teatru! Ce pot eu să spun despre această femeie este că mi-a ordonat viaţa într-un fel în care nu a mai făcut-o nicio parteneră de viaţă de până acum!„, a completat Ion Haiduc.

Citește și...