Actrita Cornelia Pavlovici, socata de acuzele aduse de amantul Marinei Almasan artistului! Fosta sotie sare in apararea lui Victor Socaciu

Publicat: 05/04/2012 | 00:00
Actrita Cornelia Pavlovici, socata de acuzele aduse de amantul Marinei Almasan artistului! Fosta sotie sare in apararea lui Victor Socaciu
Afaceristul George Cornu a facut, recent, o serie de declaratii din care reiesea ca Victor Socaciu era violent si dominator in relatia cu Marina Almasan. Aceste acuzatii nu au fost digerate usor de Cornelia Pavlovici, fosta sotie a lui Socaciu, care sustine ca il cunoaste cu totul si cu totul altfel. Atitudinea ei solidara ar putea parea surprinzatoare... Cornelia si Victor au ramas amici, chiar daca el a inselat-o, culmea, cu Marina Almasan.

Cornelia Pavlovici, actrita Teatrului „Ion Creanga”, nu le poarta pica nici lui Victor Socaciu si nici Marinei Almasan, femeia care, in urma cu 16 ani, a despartit-o de artist. Vestea ca Socaciu divorteaza de Almasan dupa ce a aflat ca aceasta are o relatie paralela cu milionarul George Cornu a luat-o prin surprindere si a mahnit-o, gandindu-se ca la mijloc este si un copil. Socul cel mai mare a venit insa in momentul in care amantul vedetei TVR a declarat ca aceasta a dus o viata de calvar alaturi de Socaciu, care ar fi transformat-o in servitoarea lui. „Eu il cunosc altfel si ma surprinde ceea ce aud. Noi am avut o relatie frumoasa, o viata frumoasa. Victor era implicat total, era tandru. Nu a fost niciodata violent cu mine. Cand s-a terminat cum s-a terminat, nu am judecat. Eu m-am retras. Despartirea a fost atat de eleganta incat am pastrat o relatie de amicitie cu el. Vorbim la telefon de zilele noastre de nastere, l-am sunat cand a fost bolnav, ne-am si vazut. Cu ea, insa, nu a am avut absolut nimic de impartit, asa cum s-a spus”, ne-a declarat, in exclusivitate, Cornelia Pavlovici, rememorand relatia cu Victor Socaciu si momentul despartirii de acesta.

Georgica Cornu a recunoscut ca e impreuna cu Marina Almasan: „Vom fi un cuplu de nezdruncinat”

Iubitul Marinei Almasan, despre mariajul prezentatoarei TV: „Avea o viata formala cu domnul deputat, ea era femeia de serviciu a lui Socaciu”

Georgica Cornu si-a prins nevasta calcand stramb si se razbuna. Totul despre iubitul banatean al Marinei Almasan

Citește și...