ADRIAN CORDUNEANU, în lacrimi după gratii! Ce s-a întâmplat

Publicat: 14/01/2017 | 15:46

Adrian Corduneanu, surpranumit ,,Spaima Moldovei‘’, se află în închisoare din vara anului trecut, după ce a fosr arestat pentru şantaj. Bărbatul spera să fie eliberat condiţionat şi să petreacă sărbătorile alături de familie, însă nu a fost aşa cum îşi dorea.

Soţia, împreună cu copiii i-au făcut o surpriză şi l-au vizitat la penitenciar. Bărbatul s-a emoţionat foarte tare când i-a văzut, nu s-a putut abţine şi  a izbucnit în lacrimi, în timp ce îi îmbrăţişa. Familia este alături de el şi îl susţine, dar se şi consultă cu acesta cu privire la toate deciziile pe care le ia soţia lui.

,,Am fost în vizită la el, oricum mergem să-l vedem des. Ultima dată a fost mai sensibil, s-a emoţionat foarte tare când i-a văzut pe copii şi când i-au spus că îl iubesc, i-au dat lacrimile. Ne iubeşte foarte mult, dar şi noi pe el, îi suntem alături şi aşteptăm să vină acasă’’, ne-a declarat soţia lui Adrian Corduneanu.

Corduneanu este judecat pentru ca l-ar fi şantajat şi ameninţat luni de zile pe directorul de vânzări al unei firme de construcţii. Procurorii susţin că de pe urma acestui şantaj, Corduneanu ar fi primit aproximativ 35.000 de lei, motiv pentru care a şi fost arestat.

Anchetatorii au aflat de faptele bărbatului timp ce acesta era interceptat telefonic într-un alt dosar penal. Ulterior, la Poliţie a fost chemată în mai multe rânduri şi persoana despre care anchetatorii spun că ar fi fost şantajată de Adrian Corduneanu. Procurorii susţin că pentru a fi convingător, acesta l-ar fi înţepat, la un moment dat, cu un cuţit în picior pe T.P, partea vătămată, l-a lovit cu palmele peste faţă şi l-au ameninţat cu moartea.

Citește și...