Aşteptarea a luat sfârşit! Cum arată iPhone 7 şi ce accesorii futuristice are!

Publicat: 07/09/2016 | 22:14

California este centrul întregului univers tehnologic, miercuri seară, o dată cu prezentarea celui mai nou telefon produs de compania Apple: mult-aşteptatul iPhone7!

La evenimentul de interes mondial din această seară a participat şi cântăreaţa SIA, care a deschis prezentarea cu un concert live. Noile produse ale companiei fondate de Steve Jobs au fost arătate publicului de către CEO Apple, Phil-Schiller. Telefonul, o minune a tehnologiei, are camere cu lentile duale, de 12 megapixeli, capabile să surprindă imagine de inaltă rezoluţie, şi căşti Bluetooth pentru ascultat muzică (Airpods), denumire cel mai probabil inspirată de la deja învechitul iPod. Numai acestea costă 159 de dolari. O altă noutate absolută este dispariţia mufei jack, locul ei fiind luat de mufa unica , de tip lightning port, care poate fi folosită pentru încărcare, transfer de date sau cuplarea căştilor tradiţionale, cu fir.

Mai mult, pentru prima dată în istoria companiei, telefonul este fabricat după standardul IP67, adică este rezistent la şocuri mecanice puternice sau imersiune în lichide! (Gabriel Niculescu)