Ce bine arată sexy-impresara în costum de baie! Soţia lui REGHE i-a făcut pe internauţi să exclame „I-a căzut paiul din gură!“ | FOTO

Publicat: 30/05/2016 | 16:39

Anamaria Prodan pare să se bucure din plin de petrecerile din Las Vegas, acolo unde locuieşte alături de soţul său şi de copii, iar de când a reuşit să slăbească 15 kilograme, se pare că impresara îşi etalează tot mai des silueta de invidiat.

Din câte se pare, Anamaria Prodan a mers, alături de câteva prietene de ale sale, la o petrecere tematică, una care avut loc într-un complex al unui cazinou din Las Vegas, acolo unde impresara a rămas într-un costum de baie. O piesă de baie croită cât se poate de sexy, pentru că i-a pus acesteia în valoare silueta demnă de invidiat. Mai mult decât atât, soţia lui Laurenţiu Reghecampf şi-a făcut o sumedenie de fotografii, pe care le-a postat pe Facebook şi faţă de care internauţii nu au putut să rămână impasibili. Astfel că, pe lângă sute de aprecieri, Anamaria Prodan a primit şi comentarii din partea fanilor săi.

„Şi nici una cu spatele? Numai băieţii să te admire, noi nu?“ sau „Ia uite-i, frate, i-a căzut şi paiul din gură“, au fost câteva dintre replicile primite de către soţia lui Reghecampf, ultimul dintre comentarii referindu-se la faptul că într-una dintre fotografii, Anamaria Prodan are în spate câţiva băieţi care o admiră.

Citește și...