Dezvăluiri halucinante: Burnei realiza implanturi cu şuruburi cumpărate din Obor! Ultima oră: Au descoperit oasele unor copii în frigiderul medicului!

Publicat: 11/12/2016 | 17:56
Dezvăluiri halucinante: Burnei realiza implanturi cu şuruburi cumpărate din Obor! Ultima oră: Au descoperit oasele unor copii în frigiderul medicului!

În urmă cu doar câteva zile, chirurgul ortoped Gheorghe Burnei, considerat a fi cel mai bun specialist în domeniul său, din România, a şocat o ţară întreagă, după ce a ieşit la iveală faptul că făcea anumite experimente pe copiii pe care îi opera.

UPDATE: Datorită apărătoarei lui, Eliza Ene-Corbeanu (una dintre cele mai bune avocate din România), medicul Gheorghe Burnei a fost plasat în arest la domiciliu în ciuda acuzaţiilor deosebit de grave îndreptate lui. De altfel, pe pagina sa de Facebook, Eliza Ene-Corbeanu, a postat şi un mesaj cu privire la acest caz:

„Am cugetat mult dacă să scriu despre profesorul Burnei. Nu pentru că n-aş şti ce. Nicidecum. La cât de mulţi pricepuţi nedescoperiţi au apărut de câteva zile, mă simt chiar complexată că încă nu stăpânesc prea bine metoda clinică pentru distracţia femurului sau tibiei, pentru care domnul profesor are brevet de invenţie.

Luând la mână cele peste 20.000 de operaţii pe care le-a făcut până acum, nu îmi dau seama, deocamdată, dacă a strâns bine şuruburi, dacă a folosit substanţe de umplere adecvate, dacă a tăiat corespunzător, dacă are vreun merit că un copil poate merge în urma experimentelor abominabile la care profesorul Burnei ii supunea. Dar sunt absolut convinsă că vor apărea specialişti care ne vor lumina că acest om a fost, de fapt, un ucigaş mediocru de prunci nedoriţi.

Probabil că, uneori, profesorul Burnei intra în sala de operaţii cu gânduri criminale, pentru că asta e menirea unui chirurg – să taie şi să suprime. La naiba! Cum de nu le-a spus nimeni miilor de părinţi care dormeau în faţa uşii cabinetului că doctorul ăsta e rău, prost pregătit şi dornic de experimente eşuate?

Acum câţiva ani, în timp ce consulta a făcut un accident vascular cerebral. L-au luat cu targa din cabinet, iar în jurul lui se strânsesera părinţi disperaţi: „domnule profesor, vă mai întoarceţi astăzi? ” S-a întors, nu atunci, dar la scurt timp şi a continuat să facă ce ştia mai bine.

Dintr-o dată, tot ce a realizat până acum este un dezastru. Pentru că aşa au hotărât nişte pricepuţi. Cel mai greu a fost să-i explici ca după ce s-a întâmplat azi noapte, nu mai are voie în spital. Nu se ştie pentru cât timp. I-am spus asta cu atâta greutate, de parcă rosteam condamnări la moarte. După 16 ore de percheziţii asidue, au descoperit că avea oase în cabinet. Probabil se aşteptau la un muşchi ţigănesc sau o păstramă. La ce-i trebuie unui profesor oase? Ăla era frigiderul pentru apă plată şi ceai verde.Am lăsat în urmă părinţi disperaţi ai căror copii sunt programaţi la operaţii în următoarele zile.

‘”Şi cu noi cum rămâne? Vă dau voie procurorii să ne operaţi?”
Nu se poate, oameni buni. Un chirurg cu mâinile încătuşate nu serveşte nimănui.
Aruncaţi-l şi rugaţi-vă să vă dea Dumnezeu sănătate.
A, şi mergeţi la vot!
Ca să fie bine, să nu fie rău….“.

În urma unei investigaţii în care au ieşit la iveală mai multe cazuri de copii mutilaţi pe viaţă, chirurgul ortoped Gheorghe Burnei, de la Spitalul „Marie Curie“, din Capitală, a fost arestat, iar acum s-au aflat câteva detalii de-a dreptul terifiante despre experimentele pe care le făcea „de dragul ştiinţei“.

Considerat mereu a fi un real pionier în ceea ce priveşte cercetarea medicală, Gheroghe Burnei a părut să fie exact genul de medic la care orice părinte ar avea curaj să îşi încredinţeze copilul. Doar că lucrurile nu au stat chiar aşa. Părinţii au decis să nu mai tacă, iar ceilalţi colegi medici au spus şi ei, sub anonimat – de frica ortopedului-şef – adevărul.

CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a aflat detalii care ar da fiori pe şira spinării şi celor mai tari de înger dintre noi. Celebrul medic, văzut întodeauna ca fiind un „înger salvator“ de fapt a nenorocit şi sute de copii. Iar unii dintre micuţii care au trecut pe mâna şi masa de operaţie a lui Burnei au şi murit. Din câte se pare, imediat după ce l-au săltat pe specialistul de la „Marie Curie“, anchetatorii au descoperit în frigiderul acestuia oase de la anumiţi copii, anumite „resturi“, pe care le ataşa altora, dacă rămânea fără „material“. Iar aceasta pare să fie o nimica toată, pentru că doctorul mai folosea în operaţiile sale şuruburi şi nu de orice fel, ci cumpărate din Obor. Pe aceeaşi listă se mai adaugă şi anumite dispozitive din ceramică, neomologate de Ministerul Sănătăţii, dar şi filtre de tanc, care ţineau loc de cartilaj.  

În plus, am mai aflat că Gheroghe Burnei ar fi utilizat pe post de implant oase de vită, pe care le fierbea ca să fie sterilizate în clipa în care le folosea pe vreun pacient. Mai mult decât atât, oasele de animal serveau pentru a corecta deficienţe ale copiilor care puteau fi tratate într-un mod cât se poate de simplu, ca la carte aşa cum lucrează aproape toţi chirurgii ortopezi din lume.

Ortopedul a făcut experimente pe copii folosind oase de vacă, pe post de proteze
Ortopedul a făcut experimente pe copii folosind oase de vacă, pe post de proteze

Pe lângă toate acestea, am mai aflat că anchetatorii au descoperit în biblioteca lui Burnei plicuri cu bani, ascunse printre paginile diverselor cărţi. Din câte se pare, acesta nu cerea niciodată şpagă, însă îi făcea pe părinţii copiilor bolnavi să ajungă singuri la această „concluzie“.

Chirurgul ortoped fie îi ţinea foarte mult internaţi pe micuţi pe diverse secţii ale Spitalului „Marie Curie“, fie se făcea că „uită“ de anumite operaţii, spunându-le părinţilor că „situaţia e extrem de gravă“ sau că „nu se mai poate face nimic“. Disperaţi, aceştia mergeau până în pânzele albe, iar banii nu mai contau atunci când în joc erau cele mai importante fiinţe din viaţa lor.

Citește și...