E uimitor ce au făcut românii ăştia cu un SUV nemţesc de câteva zeci de mii de euro. Au parcat şi…

Publicat: 13/12/2016 | 18:08

E fală maximă să deţii un SUV de origine germană, BMW dacă se poate, iar asta o ştie oricine circulă pe şoselele din România. Marca şi genul acestei maşini e asociată cu două categorii de persoane, iar una dintre acestea o reprezintă oamenii cu mulţi bani. Care, dacă işi permit o maşină de câteva zeci de mii de euro, cu siguranţă pot plăti o masă la restaurant!

Dar iată că aparenţele înşeală, după cum o dovedesc aceste fotografii ajunse la CANCAN.ro. Imaginile au fost obţinute duminică, 11 decembrie, în parcarea unui mall din Tulcea. Parcarea este chiar lângă zidul înalt al penitenciarului, probabil aceasta fiind şi destinaţia pasagerilor acestui SUV, şi anume vizita unui apropiat.

Oamenilor li s-a făcut foame, pentru că era ora prânzului, aşa că au scos ce aveau la pachet şi au întins masa direct pe capotă…că era caldă, de la motor. Salam, mezeluri, brânză, câteva sticle cu apă, o masă câmpenească care să sature o familie întreagă. Nimănui nu i-a păsat că ”pătează” imaginea unui SUV de zeci de mii de euro, care ar fi arătat mult mai bine în parcarea unui restaurant, fie şi unul mai micuţ, ori fast-food!

(Gabriel Niculescu)


 

Citește și...