FOTO! Cum arată în realitate locul în care se filmează acum Game of Thrones

Publicat: 06/12/2016 | 18:15

Sezonul şapte al serialului  ”Game of Thrones” urmează să fie lansat în luna iunie a anului 2017,dar actorii sunt foarte activi pe platorile de filmare, încercând să realizeze scenele cât mai bine posibil.

Tot pe un platou de filmare i-au surprins şi paparazzi pe unii dintre actori, la sfârşitul lunii octombrie. Pe atunci, Kit Harington (Jon Snow), Peter Dinklage (Tyrion Lannister), Liam Cunningham (Davos Seaworth), Nathalie Emmanuel (Missandei) se aflau în Zumaia, un mic oraş din nordul Spaniei.

Imaginile ni-i arată pe aceştia pe una dintre cele două plaje ale oraşului Zumaia. Acolo se filmează, aşadar, o parte din episoadele din cel de-al şaptelea sezon al serialului, notează okmagazine.ro.

Imagini din al 7-lea sezon
Imagini din al 7-lea sezon

Producţia HBO, inspirată din romanele fantasy ale lui George R.R. Martin, a fost filmată în mai multe colţuri ale lumii până acum. O bună parte a serialului a fost filmată, într-adevăr, în Irlanda de Nord, însă producătorii au ales şi alte locaţii din jurul lumii, spectaculoase prin naturaleţe, în detrimentul efectelor speciale. Astfel, până acum s-a filmat în Mdina, Italia, Fortul Ricasoli, Malta, Fereastra Azură, de pe insula Gozo, Ouarzazate, Dubrovnik, Essaouira şi Maroc.

 

Citește și...