Îl mai ţineţi minte pe profesorul care îşi cheltuia banii din cerşit la păcănele? Acum şi-a făcut Facebook. Cum arată în prezent

Publicat: 30/12/2016 | 11:51

În urmă cu 2 ani, fostul profesor de agronomie Ion Sută apărea în toată presa din România după ce CANCAN.RO dezvăluia în exclusivitate că pensionarul cerşea în Băneasa ziua, iar noaptea juca la păcănele banii pe care îi obţinea din cerşit.

După 2 ani de la aceste dezvăluiri, Ion Sută şi-a făcut Facebook. Fostul profesor arată foarte bine, în imaginea de pe contul său de Facebook zâmbind.

Aşa arată Ion Sută acum
Aşa arată Ion Sută acum

Acum 2 ani, când a fost făcută publică povestea bătrânului, reacţiile şoferilor care îl vedeau după ce au aflat ce face fostul profesor au început să fie foarte dure la adresa acestuia.

„Lumea se comportă urât cu mine, fără să ştie că de fapt dependent de jocuri este o reacţie adversă de la medicamentele pe care le iau. Pentru că am studiat medicina alternativă împreună cu regretatul profesor Valeriu Popa, am zis că aş putea să acord asistenţă medicală şoferilor. Ultima oară i-am zis unuia că ce face cu dovleacul ăla din faţă (n.r. burta)? Nu îi este ruşine că deşi e tânăr se afişează aşa de inestetic, fără să ştie că are probleme cu vezica? I-am recomandat să urmeze un tratament cu piele de pe pipote lăsate la macerat, care îi va regla funcţia”, povestea Ion Sută.

Ion Sută îşi cheltuia banii obţinuţi din cerşit la păcănele
Ion Sută îşi cheltuia banii obţinuţi din cerşit la păcănele

„Lumea a aflat ce fac cu banii, fără să ştie că eu am devenit dependent de jocuri din cauza pastilelor de Parkinson, şi acum mă scuipă, aruncă cu pietre în mine. Nu mai fac decât 20-30 de lei pe zi. Nu-mi mai permit să joc şi am nişte simptome groaznice, dureri de cap, agitaţie, numai eu ştiu prin ce chinuri trec”, preciza fostul dascăl pentru CANCAN.RO.