IMAGINI EXCLUSIVE cu proaspăta soţie şi fetiţa lor. Fiul milionarului a început O VIAŢĂ ABSOLUT NOUĂ după ce a ucis 6 persoane!

Publicat: 20/10/2016 | 00:00

Ziua de 7 iulie 2009 a fost una cu adevărat neagră pentru mai multe familii, după ce în urma unui accident rutier au murit şase persoane, pe drumul dintre Reşiţa şi Timişoara. Principalul vinovat era nimeni altul decât Claudiu Hauptmann. Pe atunci, el avea 18 ani, se bucura din plin de statutul de „băiat de bani gata“ şi conducea un Peugeot. O manevră periculoasă la volan a transformat totul într-o tragedie. Azi, după 7 ani de la acel moment, puştiul de bani gata pare să fie trecut peste cele 6 morţi provocate. A reînceput totul de la zero: s-a căsătorit, are o fetiţă de doar câteva luni şi... nimic nu pare să-i tulbure noua viaţă!
 

În 7 iulie 2009, a fost nevoie de o fracţiune de secundă pentru ca inevitabilul să se producă. Claudiu (însoţit de iubita lui şi de doi colegi de liceu) s-a izbit din plin într-o altă maşină, un Daewoo Espero, care circula regulamentar, la volanul căruia se afla un tânăr inginer de doar 27 de ani. În maşina acestuia mai erau alţi 3 oameni, toţi muncitori care se întorceau acasă. Nu au mai ajuns acasă, pentru că toată lumea din Daewoo a murit fie pe loc, fie imediat după impact, cu inimile zdrobite. La propriu, din pricina puterii cu care s-au izbit cele două automobile.

Teribilul accident a mai fost supranumit şi „carnagiul din Banat“

Cum arăta locul accidentului provocat de Claudiu
Cum arăta locul accidentului provocat de Claudiu

Singurii supravieţuitori din maşina lui Claudiu Hauptmann au fost el şi prietenul său, Cristian Budaci. În drum spre spital au murit Adelina Ardelean, iubita din acel moment a băiatului cu origini germane, dar şi colega acestuia, Delia Roşianu. Ambele erau extrem de îndrăgite la liceul Bastilia, din Reşiţa, fiind majorete ale echipei de handbal. Acolo învăţa şi Claudiu.

Claudiu şi-a refăcut viaţa şi are o fetiţă

Au trecut mai bine de şapte ani de la cumplitul accident provocat de către Claudiu Hauptmann, timp în care el a executat doar o parte din condamnarea de 5 ani (VEZI AICI). De aproape doi ani, e liber. Acum, adolescentul de altădată şi-a refăcut viaţa alături de cea care i-a fost alături în cele mai dificile momente. În clipa în care a început procesul în care adolescentul teribilist a fost condamnat la cinci ani de executare, Delia, o blondină tot din Reşiţa, i-a stat aproape tânărului. În luna mai a acestui an cei doi s-au căsătorit, ea fiind însărcinată în clipa în care aceştia au decis să facă nunta. De curând, el a devenit tătic, iar micuţa sa, pe care au numit-o Maria pare să aibă acum în jur de patru luni de zile.

Delia i-a fost alături lui Claudiu pe tot parcursul procesului
Delia i-a fost alături lui Claudiu pe tot parcursul procesului

În imaginile în care apare în ipostaza de familist convins, Claudiu e mai mereu cu zâmbetul pe buze. La fel e şi Doru Hauptmann, căruia pare că îi prieşte ipostaza de bunic.

Doru şi Elena se bucură acum de ipostaza de bunici ai micuţei Maria
Doru şi Elena se bucură acum de ipostaza de bunici ai micuţei Maria

Mai mult decât atât, deşi familia Hauptmann era cunoscută drept una destul de înstărită şi respectată în Reşiţa, nunta lui Claudiu nu a fost cea la care s-ar fi aşteptat toată lumea. Asta deoarece s-a desfăşurat într-un cadru modest şi tot evenimentul a părut planificat pe ultima sută de metri. Nu ar fi de mirare pentru nimeni dacă situaţia financiară nu ar fi tocmai una roz, mai ales că în urma teribilului accident, tatăl lui Claudiu a avut de scos din buzunar suma de 875 de mii de euro, despăgubiri pentru famiile victimelor.

Câtă vreme s-a desfăşurat procesul, capul familiei şi-a apărat fiul prin toate manevrele posibile. A angajat cel mai bun avocat, a cerut ca procesul să fie mutat la Bucureşti – lucru care nu s-a întâmplat, iar la nevoie l-a apărat chiar el pe adolescentul care pe atunci abia împlinise 18 ani, în faţa camerelor de filmat.

„M-am trezit dintr-un vis într-un coşmar“, spunea, la vremea aceea, Doru Hauptmann.

Tatăl şi-a apărat fiul pe tot parcursul procesului, în toate modurile posibile
Tatăl şi-a apărat fiul pe tot parcursul procesului, în toate modurile posibile

Din câte se pare, banii nu erau o problemă, pentru că soţii Hauptmann deţineau, în 2009, în Reşiţa trei societăţi comerciale: Done Oil SRL, Nana SRL şi Nana Agroturism SRL. Primele firme se ocupau cu vânzarea de carburanţi, iar de acolo provenea şi grosul veniturilor. Mai mult decât atât, cifra totală de afaceri a celor două societăţi, în ultimii patru ani declaraţi la Registrul Comerţului, era atunci de peste 2,8 milioane de euro.

Ca o ironie a sorţii, Elena şi Doru, părinţii băiatului, se întorceau din vacanţa pe care şi-o petrecuseră în Tenerife, într-o destinaţie de lux, în momentul în care au aflat teribila veste.

Citește și...