O fetiţă de 4 ani a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală! Tatăl micuţei a surprins în imagini adevărata faţă a cumplitei boli. GALERIE FOTO COPLEŞITOARE

Publicat: 03/11/2016 | 12:21

Andy Whelan, un electrician din Oswaldtwistle, Lancashire, a avut un şoc atunci când a aflat că fiica lui de 4 ani, Jessica, a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală. Părintele îndurerat şi-a fotografiat fiica, surprinzând în imagini adevărata faţă a cumplitei boli.

Nu există ceva mai cumplit decât să-ţi vezi copilul suferind şi chinuit de boală! Andy Whelan a fost dărâmat de durere când a aflat că fiica lui de 4 ani, Jessica, a fost diagnosticată cu cancer şi mai are câteva săptămâni de trăit.
Whelan i-a stat alături fiicei sale şi a surprins în imagini câteva momente din lupta fiicei sale cu cancerul, apoi a urcat imaginile pe internet.
”Ca fotograf, e important să surprinzi adevărul şi realitatea situaţiei. E mult mai uşor să surprinzi bucuriile vieţii decât momentele de tortură. Astea sunt cele mai grele fotografii pe care le-am făcut vreodată, mai ales că e vorba de propria mea fiică de 4 ani. Aceste fotografii au fost făcute în momentele în care noi, ca părinţi, nu-i puteam oferi niciun ajutor, ne îndepărta pentru a-şi duce suferinţa în singurătate. E trist, pentru ca familia nu mai e ceva neobişnuit să vedem asta, a devenit ceva ce e mereu în gândurile noastre, zi şi noate. Asta e adevărata faţă a cancerului”, le-a scris Andy Whelan celor la care au ajuns imaginile cutremurătoare cu fiica lui.

Jessica se află în continuare sub tratament, însă prognosticurile medicilor rămân rezervate, potrivit metro.co.uk.

Citește și...