Postarea ei a devenit instantaneu virală! Gestul incredibil făcut de o bucureşteancă a fost apreciat de mii de oameni

Publicat: 22/12/2016 | 11:46

O bucureşteancă, pe numele ei Georgescu Anna, a mers la munte, la cabana Piatra Arsă, în Munţii Bucegi, acolo unde a găsit un aparat foto uitat de nişte vizitatori.

După ce a realizat că aparatul este într-o stare perfectă, femeia a început să caute indicii printre fotografiile din el, reuşind să găsească chiar un selfie cu proprietarii acestuia. Neştiind cum să ajungă la aceştia pentru a le returna aparatul, Anna a postat imaginile pe contul ei de Facebook, alături de mesajul „Găsit aparat foto în zona cabanei Piatra Arsă! Proprietarii sunt cei din fotografie!!! (găsită în aparat) Vă rog daţi SHARE… poate au noroc!”. Postarea a devenit instantaneu virală, fiind share-uită de aproape 38.000 de oameni, iar bucureşteanca a primit sute de mesaje şi cereri de prietenie din partea celor care au vrut să ajute.

Postarea Annei a devenit instantaneu virală, iar totul s-a terminat cu bine. (Sursă foto - Facebook Georgescu Anna)
Postarea Annei a devenit instantaneu virală, iar totul s-a terminat cu bine. (Sursă foto – Facebook Georgescu Anna)

Toată această aventură s-a terminat cu bine, fiindcă a fost găsit proprietarul aparatului foto, care a ţinut să mulţumească şi printr-un mesaj pe Facebook: „Vă mulţumesc pentru ajutor! Eu sunt în poză!”.

Recomandarea CIAO.RO