Acasă » Știri » Programul de Crăciun al magazinelor, băncilor şi spitalelor. Care sunt centrele comerciale deschise non-stop

Programul de Crăciun al magazinelor, băncilor şi spitalelor. Care sunt centrele comerciale deschise non-stop

De: Cancan 23/12/2016 | 18:01
Programul de Crăciun al magazinelor, băncilor şi spitalelor. Care sunt centrele comerciale deschise non-stop

În ziua de Crăciun, dar şi în prima zi a anului viitor majoritatea magazinelor, dar şi a centrelor comerciale vor fi închise, excepţie vor face centrul comercial AFI Cotroceni, câteva hipermarketuri, dar şi cinematografelor care vor funcţiona după un program special.

Mall-ul AFI Cotroceni va fi deschis, ca în fiecare an, pe toată perioada sărbătorilor de iarnă, atât în cele trei zile de Crăciun, precum şi pe 31 decembrie, 1 şi 2 ianuarie, cu un program de funcţionare special.

Astfel, în zilele de 25 decembrie şi 1 ianuarie, magazinele, restaurantele, cafenele şi zone de distracţie vor fi deschise în cadrul centrului comercial AFI Cotroceni în intervalul 14:00 – 22:00.

Totodată, hipermarketul Auchan din Afi Cotroceni va fi deschis în ziua de Crăciun în intervalul orar 14:00-23:30, iar de Anul Nou va fi deschis între 16:00 şi 23:30.

Centrul comercial AFI va fi deschis până la ora 20:00 în zilele dinaintea sărbătorilor precum 24 decembrie sau 31 decembrie. În timp ce hipermaketul Auchan din cadrul AFI Cotroceni va fi deschis până la ora 21:00 în ajunul Crăciunului şi până la ora 20:00 în ajunul Anului Nou.

Între 21-23 decembrie, Băneasa Shopping City extinde programul până la ora 23:00, iar pe data de 24 şi 31 decembrie, magazinele vor fi deschise între orele 10:00-19:00, respectiv 10:00-18:00.

De Crăciun şi de Revelion, magazinele din centrul comercial din Băneasa vor fi închise, însă cinematograful va fi deschis de Crăciun, în intervalul orar 14.00-23.45, şi imediat după Revelion, între orele 15:30-23:45.

În ceea ce priveşte programul reţelei Metro în perioada sărbătorilor de iarnă, în zilele de 24 decembrie şi 31 decembrie, programul se încheie la ora 16:00, iar pe 25 decembrie şi 1 ianuarie toate magazinele Metro vor fi închise.

În zilele de 26 decembrie şi 2 ianuarie, magazinele vor avea un program scurt, între 8:00 şi 16:00, iar în intervalul 27 – 30 decembrie şi începând cu 3 ianurie se revine la programul normal.

În zilele de 25 decembrie şi 1 ianuarie toate cele 500 de magazine din reţeua Profi vor fi închise.

În 24 decembrie şi în 31 decembrie, unităţile Profi vor fi deschise până la orele 18.00 şi, în unele cazuri, până la 19.00, în timp ce în zilele de 26 decembrie şi 2 ianuarie, magazinele Profi vor fi deschise în intervalul 10.00-18.00.

În cazul reţelei Cora, toate magazinele vor fi închise în zilele de 25 decembrie şi 1 ianuarie, excepţie făcând magazinul din Ploieşti, care va fi deschis în intervalul orar 14:00-22.00 în cele două zile de sărbătoare.

În 24 decembrie şi 31 decembrie, cele mai multe magazine din reţeaua Cora vor fi deschise în intervalul 7.00-18.00, cu excepţia magazinului din mall-ul City Park din Constanţa şi a magazinului din Ploieşti, care vor fi deschise în intervalul orar 8:00-20:00.

În zilele de 26 decembrie şi 2 ianuarie, magazinele Cora vor fi deschise începând cu ora 10:00 şi vor avea program până la orele 18:00 sau 22:00, în cazul câtorva magazine.

Reţeaua Carrefour a ales să închidă toate magazinele pe 25 decembrie şi de 1 ianuarie. Retailerul francez va avea un program special înainte de Crăciun şi de Revelion, astfel încât clienţii îşi vor putea face ultimele cumpărături până la ora 19:00, în 24 decembrie, şi până la ora 18:00, în 31 decembrie.

Pe 26 decembrie şi 2 ianuarie, cele mai multe magazine Carrefour vor fi deschise începând cu ora 7:00 şi se vor închide la ora 22:00, însă unele magazine au program până la ora 23:00.

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, magazinele Kaufland vor avea un program de funcţionare special. Astfel, în 24 decembrie şi 31 decembrie, ora deschiderii va varia în funcţie de magazin în intervalul orar 7:00-7:30, iar ora închiderii va fi între orele 16:00 şi 18:00.

În zilele de 25 decembrie şi 31 decembrie, magazinele Kaufland vor fi închise, iar în 26 decembrie şi 2 ianuarie vor avea program scurt, de la 9:00-9:30 la 14:00-15:00.

Lidl a anunţat că va închide toate magazinele în 25 şi 26 decembrie.

Atenţie la cash, băncile sunt închise!

Băncile comerciale nu lucrează cu publicul în zilele de 25 şi 26 decembrie 2016, respectiv 1 şi 2 ianuarie 2017, cu excepţia unor unităţi din centrele comerciale, dar anunţă canalele alternative aflate la dispoziţia clienţilor în zilele menţionate.

În cazul BRD-Groupe Societe Generale, pe 24 decembrie, unităţile care au în mod normal program de lucru în zilele de sâmbătă vor fi deschise între orele 9:00 şi 13:00.

Subunităţile poştale din întreaga ţară vor avea program de lucru normal în zilele de 24 decembrie şi 31 decembrie, iar pe 26 decembrie, respectiv 2 ianuarie acestea vor fi închise, a anunţat, vineri, Compania Naţională ‘Poşta Română’.

Trenurile de metrou vor circula la un interval de 9 minute în perioada Crăciunului şi în primele două zile ale anului viitor.

În zilele de 24, 25 si 26 decembrie, trenurile vor circula pe Magistrala 1 (Republica- Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera), Magistrala 3 (Anghel Saligny- Preciziei) şi Magistrala 4 (Gara de Nord 2- Parc Bazilescu), la un interval de circa 9 minute.

De asemenea, Regia Autonomă de Transport în Bucureşti (RATB) a anunţat că mijloacele de transport în comun vor circula în ajunul Crăciunului, respectiv în 24 decembrie conform unei zile normale de sâmbătă, iar în 25 şi 26 decembrie, după programul unei zile de duminică.

Centrele de vânzare a cardurilor de călătorie vor fi deschise după acelaşi program.


Programul unitatilor medicale

Spitalele de Urgenta din Capitala vor functiona si in acest sfarsit de an, in zilele de Craciun si Revelion, dar la capacitate redusa, la fel ca in zilele de weekend.

Potrivit site-ului Directiei de Sanatate Publica Bucuresti, asistenta medicala va fi asigurata in aceasta perioada de Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, Spitalul Universitar de Urgenta, Spitalul Clinic de Urgenta „Sf. Pantelimon”, Spitalul de Urgenta „Sfantul Ioan”, Spitalul Clinic de Urgenta „Bagdasar Arseni”, Spitalul de Urgenta Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Grigore Alexandrescu”, dar si Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii „Marie Curie”. Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti va avea program normal de lucru, cu mentiunea ca in aceasta perioada va asigura eliberarea de certificate constatatoare de deces in intreaga Capitala. Solicitarile vor fi preluate de la numarul 112. (Gabriel Niculescu)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț: „I-aș spune...”. Secretele pe care le are Karmen față de tatăl ei
Ce ar face Adrian Minune dacă ar afla că fiica lui este înșelată de soț:...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...