S-a produs încă un cutremur în ITALIA, în această după-amiază!

Publicat: 25/08/2016 | 18:47

În după-amiaza de joi s-a produs un nou seism în Italia, iar autorităţile au declarat că deocamdată nu se poate şti dacă există sau nu victime, însă pagubele materiale sunt însemnate.

În această după-amiază Italia a fost zguduită de un nou seism, cu maginitudinea de 4,3, care a provocat pierderi materiale în Amatrice, din regiunea Lazio, una dintre localităţile puternic afectate de cutremurul din noaptea de marţi spre miercuri. Mai mult decât atât, noul seism s-a întregistrat la ora locală 14:36, potrivit specialiştilor italieni de geofizică şi vulcanologie. În urma evenimentului dramatic, faţadele mai multor clădiri s-au prăbuşit, chiar în apropierea unui centru temporar de primire pentru voluntarii care participă la operaţiunile de căutare şi salvare.

Totodată, ultimul bilanţ care a fost oferit de către autorităţile italiene este unul sumbru, de peste 241 de morţi, însă există temerea că numărul celor care şi-au pierdut vieţile este unul mult mai mare, mai ales că sunt sute de persoane date dispărute şi-n acest moment.

Citește și...