Scandalul a luat amploare în familia Tinu-Iucinu! Fiul şi nora au cerut ordin de protecţie împotriva ei!

Publicat: 02/09/2016 | 00:05

Andrei Tinu, fiul fostului ziarist Dumitru Tinu, se află între ciocan şi nicovală, deoarece un adevărat scandal a izbucnit în familia lui. Andrei Tinu şi Alberta s-au căsătorit în urmă cu doi ani, au devenit părinţii unei fetiţe la începutul anului trecut, iar acum se pregătesc să devină părinţi din nou.

După ce în luna iunie, mama lui Andrei a acuzat-o pe nora ei că ar fi bătut-o, Andrei şi soţia lui au depus cerere la Judecătoria Sectorului 1 privind emiterea unui ordin de protecţie împotriva Emiliei Iucinu, ceea ce ne duce cu gândul că femeia este considerate drept o ameninţare la siguranţa celor doi.

Emilia Iucinu a lansat acuzaţii grave la adresa nurorii ei

Emilia Iucinu a acuzat-o pe Alberta că ar fi agresat-o, iar fiul ei nu are nimic de zis în această privinţă). Văduva fostului ziarist a rămas şocată după cearta pe care a avut-o cu nora ei şi a simţit nevoia să le povestească prietenilor ei virtuali ce s-a întâmplat. Mai mult, mama lui Andrei a scanat buletinul ei de investigaţie la IRM şi un bilet de trimitere la medic care arată că starea ei de sănătate nu e tocmai bună, iar fiul ei ar trebui să-i fie aproape în aceste momente.

Emilia Iucinu a acuzat-o pe nora ei că ar fi bătut-o.
Emilia Iucinu a acuzat-o pe nora ei că ar fi bătut-o.

”Am ajuns la capăt de linie, trenul a tras pe dreapta, peronul este pustiu. Mă uit în stânga, mă uit în dreapta, nu este nimeni! Unde s.a pierdut copilul meu? A, am uitat, nu mai este un copil, este un om matur, însurat şi aşteaptă să sosească pe lume al doilea copil. Nu înţeleg de ce, copilul de ieri, maturul de azi a uitat de măicuţa lui?

Astăzi, eu vă întreb pe voi, aşa o fi normalul acestor vremuri? Ce trebuie să facă o mamă când nora ridică mâna asupra ei? Ce trebuie să facă băiatul când mama lui este molestată? Mama s-a apărat. Toată viaţa ei s-a apărat, s.a luptat pentru binele copilului şi copilul acum matur, şcolit, educat, cu poziţie socială.o priveşte cu ochii goi şi reci. Mai avem noi copii, mai au ei părinţi? Nu, ei au doar moşteniri! Gara e pustie, adie un vânt rece. Mă uit în stânga, mă uit în dreapta, nimeni. Sunt obosită”, a scris ea pe o pagina sa de Facebook.

După ce a publicat acest mesaj şocant, Cancan.ro, site-ul nr. 1 din România, a contactat-o pentru a afla mai multe detalii despre nefericitul incident. Când a răspuns la telefon, Emilia avea o voce gravă şi era extrem de supărată. ”Nici acum nu mă simt în stare să vorbesc despre asta”, ne-a declarat ea în exclusivitate.

Fostul ziarist a murit în 2003

Dumitru Tinu a murit într-un accident rutier.
Dumitru Tinu a murit într-un accident rutier.

S-au implinit 13 ani de la dispariţia lui Dumitru Tinu. În dimineaţa zilei de 1 ianuarie 2003, la primele ore ale dimineţii, corpul său a fost descoperit fără viaţă lângă Volvo-ul S40, care era răsturnat pe partea şoferului, după ce Tinu a derapat cu maşina, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.

Citește și...