Şi-a „terorizat” bodyguarzii! Pariul făcut de ARMIN VAN BUUREN la UNTOLD

Publicat: 08/08/2016 | 23:55

Ediţia de anul acesta a festivalului clujean a făcut senzaţie printre iubitorii stilurilor de muzică promovate pe scena UNTOLD. Biletele şi abonamentele s-au vândut pe bandă rulantă, iar fanii au căutat din timp cazare pentru a-i putea vedea pe preferaţii lor. Printre numele de anul acesta s-au numărat şi unele cu greutate în lumea muzicii electronice, precum Faithless, Armin van Buuren, Tiesto, dar şi cel care a devenit cunoscut în întreaga lume într-o altă ipostază, cea de actor în serialul Game of Thrones, Kristian Nairn, interpretul personajului Hodor.

Dacă pentru Faithless “God is a DJ”, pentru UNTOLD 2016 “God” a fost Armin van Buuren

DJ-ul olandez, denumit şi cel mai bun DJ din lume, a făcut un spectacol incendiar la ediţia 2016 a festivalului. Acesta a reuşit să-şi depăşească propriul record de anul trecut: a mixat mai bine de patru ore, până la 7 dimineaţa, spre bucuria fanilor. “Am ajuns târziu la Cluj, din Helsinki, din cauza unor probleme cu paşaportul, dar nu mă aşteptam să fiu pe scenă timp de patru ore. Petrecerea nu o fac DJ-ii. O faceţi voi, publicul! România este un loc incredibil în Europa care ar trebui să fie pe lista scopurilor fiecăruia”, declara acesta după ce a părăsit scena UNTOLD. Astfel, DJ-ul a câştigat „pariul” pus cu el însuşi atunci când a decis să-şi depăşească propriul record, chiar dacă asta i-a „terorizat” pe bodygarzii săi, care aşteptau nerăbdători ca artistul să încheie spectacolul pentru a putea pleca în siguranţă.
 

Armin a făcut senzaţie până în zori! SURSĂ FOTO: Pagină Facebook UNTOLD
Armin a făcut senzaţie până în zori! SURSĂ FOTO: Pagină Facebook UNTOLD


Cu toate că abia venise de la un alt spectacol, Armin nu s-a putut abţine şi a depăşit cu aproape două ore programul iniţial, iar spectatorii l-au impresionat, dansând la fel de frenetic la ora 7 dimineaţa precum au făcut-o atunci când acesta a apărut pe scena Untold, deşi trecuseră mai bine de zece ore de la începerea ultimei zile a festivalului. Mai mult decât atât, Armin a făcut un gest la final care a fost întâmpinat cu ropote de aplauze din partea publicului: a îngenunchiat pentru a le mulţumi fanilor, cei datorită cărora este considerat un adevărat zeu al DJ-ilor.

Untold 2016 a depăşit toate recordurile. SURSĂ FOTO: Pagină Facebook UNTOLD
Untold 2016 a depăşit toate recordurile. SURSĂ FOTO: Pagină Facebook UNTOLD

UNTOLD 2016 – un festival care a făcut istorie

Untold a fost desemnat Best Major Festival în cadrul European Festival Awards 2015, eveniment ce a avut loc în Groningen, Olanda. O altă recunoaştere a venit din partea celui mai important reprezentant naţional al industriei de marketing şi comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului 2015.

Printre invitaţi a fost şi Kristian Nairn, interpretul lui Hodor din Game of Thrones. SURSĂ FOTO: Pagină Facebook UNTOLD
Printre invitaţi a fost şi Kristian Nairn, interpretul lui Hodor din Game of Thrones. SURSĂ FOTO: Pagină Facebook UNTOLD

UNTOLD 2016: buget de 6 milioane de euro şi încasări de 23 de milioane de euro

Adrian Chereji susţinea că anul acesta bugetul evenimentului a fost de 6 milioane de euro, în creştere cu 1,5 milioane de euro faţă de anul trecut, în condiţiile în care s-a renunţat la finanţarea din bani publici. „Festivalul a ajuns să aibă costuri similare cu ale unor festivaluri de afară, însă preţul abonamentelor este de trei ori mai mic“, a explicat Chereji, directorul de Marketing şi Comunicare al Untold. Şi încasările au fost unele record: anul acesta profitul organizatorilor a fost în valoare de 23 de milioane de euro, cu 3 milioane mai mult decât în 2015.

(Georgiana Laciu)

Citește și...