Soţia lui Adrian Corduneanu vorbeşte despre divorţ! ‘’Da, e adevărat că…’’

Publicat: 03/12/2016 | 10:33

Ramona, soţia lui Adrian Corduneanu a spus adevărul despre divorţ, după ce în ultima vreme s-a tot vorbit că cei doi sunt la un pas să se despartă. Ramona susţine că într-adevăr s-a intentat mai demult o cerere, dar au stat alte motive la bază.

,,Da, e adevărat că în urmă cu ceva timp Adrian a băgat divorţ, însă acum nu se pune problema de aşa ceva. Sâmbătă facem 20 de ani de când suntem împreună, ne iubim foarte mult şi sper să iasă cât mai repede din închisoare. Au apărut zvonuri că divorţăm, dar nu este adevărat, o spun cu mâna pe inimă. Când Adrian a băgat atunci divorţ, a fost o strategie ca să iasă din închisoare, n-a fost vorba de vreo neînţelegere’’, a declarat soţia lui Corduneanu pentru CANCAN.ro.

A solicitat judecătorilor să o oblige pe soţia lui să plătească pensie alimentară

În urmă cu ceva vreme a depus acţiunea în instanţă, el fiind în inchisoare, şi spune că totul a fost un tertip pentru a fi eliberat. „Este adevărat, am băgat divorţ, am cerut copiii şi am vrut ca Ramona, soţia mea, să plătească pensia alimentară,însă din alte motive. Eram închis şi cineva m-a sfătuit să fac asta ca să fiu eliberat. Având în vedere că ceream custodia copiilor, nu puteam să am grijă de ei din închisoare”, declara Adrian Corduneanu pentru CANCAN.ro.

Cei doi au împreună trei copii, iar liderul clanului Cordunenilor este topit după femeie şi îi face toate poftele şi nu ezită să declare în public cât de mult o iubeşte pe aceasta.

Citește și...