Visul unei mirese s-a transformat într-o tragedie, după ce elicopterul cu care voia să ajungă la altar s-a prăbuşit!

Publicat: 06/12/2016 | 12:08

Visul din copilăriei al miresei care a vrut să ajungă la nunta ei cu elicopterul, s-a transformat într-o tragedie, când s-a prăbuşit la câteva mile de altar. Rosemere do Nascimento Silva, din Sao Paulo, Brazilia, a fost ucisă împreună cu alte trei persoane - pilot, fratele ei şi un fotograf, care era însărcinată în şase luni.

Logodnicul în vârstă de 32 de ani, Udirley Damasceno, a fost lăsat să aştepte la locul unde trebuia să fie nunta, neştiind de surpriza pe care viitoarea soţie voia să i-o facă. Poliţia din Sao Paulo, împreună cu specialişti în aeronautică sunt investighează acum pentru a încerca să afle din ce cauză s-a prăbuşit elicopterul, potrivit dailymail.co.

Toate miresele au un vis şi al ei a fost să ajungă cu elicopterul la nunta lor, fără ca cineva să ştie,” a declarat Carlos Eduardo Batista, unul dintre organizatori.

Accidentul a fost descoperit abia când a realizat că elicopterul nu a ajuns pe terenul de fotbal din apropiere, iar mai târziu li s-a spus că un avion s-a prăbuşit în apropiere. Mirele, care îşi aştepta mireasa la altar, a  fost în stare de şoc când a aflat vestea. Au fost 300 de invitaţi la nuntă, dar numai aproximativ şase dintre ei ştia despre surpriză.

Agenţia Naţională a Aviaţiei Civile a indicat că permisiunea aeronavei putea acoperi până la 1 februarie, 2017 o capacitate de trei persoane fără pilot. Elicopterul, un Robinson 44, s-a prăbuşit la aproximativ o milă de locul unde trebuia să fie nunt, într-o zonă de pădure în apropierea unui drum principal.

Opt maşini de pompieri s-au grăbit la locul accidentului, dar nu s-a putut face nimic pentru a fi salvaţi vreunul dintre ei. Pilotul se numea Peterson Pinheiro, fratele miresei, Silvano Nascimento da Silva, iar fotograful Nayla Cristina Neves. Călătoria ar fi durat doar 15 minute.

Citește și...