Acuzaţii grave la adresa unui cunoscut actor! Mesajul scris de fosta iubită :”Prin tine am cunoscut cocaina, prostituatele şi herpesul”

Publicat: 03/10/2017 | 09:13

Actorul Jim Carrey va fi judecat în aprilie pentru uciderea din culpă a fostei sale iubite, Cathriona White, care s-ar fi sinucis cu o supradoză, după ce starul hollywoodian i-ar fi furnizat acesteia medicamentele, informează ONE.

Daily Mail scrie că mesajul a fost scris de Cathriona pe iPad, pe 8 aprilie 2013, cu doi ani înainte ca ea să se sinucidă, fiind găsită de avocatul care îi reprezintă pe fostul soţ al acesteia şi pe mama artistei, în procesul în care Jim Carrey urmează să fie judecat pentru uciderea din culpă a fostei sale iubite.

“Iubeam viaţa, eram încrezătoare, mă simţeam bine în pielea mea şi eram mândră de deciziile pe care le luam. Te-am cunoscut pe tine şi tu mi-au făcut cunoştinţă cu cocaina, prostituatele, abuzul psihic şi boala. Ai făcut lucruri bune pentru mine, dar m-ai distrus ca om, Jim”, sunt câteva dintre cuvintele din scrisoare.

 

Citește și...