Ada Condeescu este însărcinată! Actriţa va deveni pentru prima oară mămică

Publicat: 07/12/2017 | 11:09

Ada Condeescu va aduce pe lume primul ei copil, vedeta a confirmat faptul că este însărcinată. Tânăra actriţă şi-a arătat burta de gravidă în cadrul evenimentulului Elle Style Awards 2017, din data de 6 decembrie.

Ada Condeescu s-a căsătorit anul trecut cu partenerul ei, Cătălin Mitulescu. Acum au parte şi de această mare fericire, de a deveni părinţi. Ada Condeescu, care a făcut un rol excepţional în filmul „Eu când vreau să fluier, fluier”, se află în ultimul trimestru de sarcină.

Ada Condeescu va deveni mamă pentru prima oară.
Ada Condeescu va deveni mamă pentru prima oară.

La petrecere, actriţa a purtat o rochie neagră, mulată pe corp care i-a pus sarcina în evidenţă. Se poate observa că este destul de evoluată. A preferat să o mai ascundă câtodată în spatele unei pelerine roşii. Iată ce a spus aceasta despre ţinuta ei! Styling este Cătălin Vălean. Am fost mai devreme la Mac pentru machiaj, iar ţinuta era deja stabilită aşa că nu a fost foarte greu de îmbrăcat şi aranjat. Îi place dress code-ul că mă duce aşa într-o zonă în care nu mă gândisem.”, a declarat actriţa pentru viva.ro.

 

Citește și...