Adela Popescu face eforturi pentru a scăpa de kilogramele acumulate în cea de-a doua sarcină. Cum se întreține vedeta

Publicat: 29/05/2019 | 19:15

Adela Popescu a acumulat câteva kilograme după cea de-a doua sarcină și face eforturi mari, pentru a reveni la silueta anterioară. Artista a publicat pe contul ei de Instagram câteva fotografii pentru a le arăta fanilor săi cum reușește să slăbească.

Adela Popescu s-a pus serios pe treabă pentru a le demonstra tuturor că este foarte ambițioasă și că abia așteaptă să ajungă la kilogramele inițiale. Sezonul vacanțelor la mare a venit deja, iar vedeta trage tare la sală pentru a arăta cât mai bine în costumele de baie.

„N-am nicio treabă, pot să stau în poziția asta chiar și 15 secunde ? Mi-a promis că mă face boboc în maxim două luni. Eu știu ce să zic?! ?‍♀️” a scris Adela Popescu pe Instagram.

Adela Popescu și Radu Vâlcan l-au botezat pe micuțul Andrei

Adela Popescu și-a ținut fanii la curent cu una dintre cele mai importante zile din viața ei și a lui Radu Vâlcan: creștinarea celui de-al doilea băiețel, Andrei. Evenimentul a avut loc pe 5 mai. De la machiaj și coafură, drumul spre biserică și petrecerea de la restaurant, totul a fost la superlativ! Micuțul Andrei a avut parte de o slujbă emoționantă, sub privirile și mai emoționate ale părinților lor, care erau năpădiți de emoții.

După slujba religioasă, Adela Popescu și Radu Vâlcan au mers să sărbătorească marele eveniment, alături de familie și prieteni, într-un restaurant de fițe din Capitală. Adela Popescu a optat pentru o rochie neagră, cu buline, care i-a scos bustul în evidență. Iar Radu Vâlcan era la patru ace, într-un costum negru. La restaurant sunt în jur de 80 de invitați, dornici de distracție. Printre ei se numără Dana Rogoz, Cabral, Cove și Elena Gheorghe.
Citește și...