Adela Popescu, le cere ajutorul fanilor săi: „Sunt foarte agresivi”

Publicat: 13/06/2019 | 21:10

Vara s-a instalat, iar odată cu ea au apărut și țânțarii. Micii „vampiri” le dau bătăi de cap tuturor, iar Adela Popescu a simțit pe pielea ei cel mai bine asta. 

Invazia țânțarilor este de neoprit. Adela Popescu se confruntă cu această problemă, iar pentru a o rezolva cât mai repede, a postat pe internet câteva imagini şi a cerut de la admiratorii săi… o soluţie minune!

„Are cineva o soluţie minune împotriva ţânţarilor? M-am nenorocit! Este invazie, pur şi simplu. Sunt foarte agresivi. Beţişoarele clasice nu mai fac faţă. Ajutaţi-mă cu o sugestie, vă rog, vă rog, vă rog”, a spus Adela Popescu.

Cum își recuperează Adela Popescu silueta după naștere

Adela Popescu este o mămică împlinită, a adus pe lume, de curând, cel de-al doilea băiețel și este tare fericită. Acum încearcă din răsputeri să dea jos kilogramele accumulate în timpul sarcinii, deși nu a luat foarte mult în greutate. Însă, prezentatoarea este hotărâtă, chiar dacă mai întâmpină… obstacole.

Soția Lui Radu Vâlcan a postat pe contul ei de Instagram o fotografie cu trei borcane pline cu gem și le-a arătat internauților că nu se sfiește să mănânce tot ce poftește. Mai mult, a arătat o imagine cu unul aproape gol.
„Am fost cuminte 5 zile. În a 6-a am terminat borcanul ăsta de dulceață. Mănânc și îmi pare rău”a scris Adela Popescu pe rețelele de socializare.
Citește și...