Adela Popescu s-a CURENTAT! Cum a fost posibil asa ceva si cum se simte vedeta

Publicat: 09/01/2015 | 08:45
Adela Popescu s-a CURENTAT! Cum a fost posibil asa ceva si cum se simte vedeta

Adela Popescu vrea sa fie mereu in forma si pentru asta a incercat cea mai noua metoda de slabit. Este vorba de electrostimularea musculare, o procedura la care au apelat o multime de vedete din Romania.

Bianca Dragusanu, Mihai Traistariu si Mihai Bendeac sunt doar cateva dintre vedetele de la noi care au inceput sa foloseasca electrostimularea, considerata o inovatie in materie de fitness. Un antrenament dureaza 20 de minute si promite rezultatele a 3 ore de efort intens in sala de forta.

adela

„Nu am mai facut niciodata nimic de genul asta si am ceva emotii. Ma simt ca intr-un avion cand stai inainte de decolare. Trebuie sa dau jos cateva kilograme care s-au pus dupa sarbatori. Chiar daca am grija la alimentatie, am mancat de toate in aceasta perioada”, a povestit Adela Popescu la un post TV.

adela

CITESTE SI

BOMBA! Va fi nunta anului 2015! Adela Popescu si Radu Valcan au facut anuntul: “Am spus DA!”

Pusca si cureaua lata, ce forme aveai odata! Adela Popescu a ajuns piele si os!
 

Adela si Radu se comporta ca si cum ar fi casatoriti

De ani buni, Adela si Radu locuiesc impreuna si se comporta exact ca si un cuplu casatorit. „Lipsim foarte mult de acasa asa ca ne place sa facem curatenie, sa spalam vase si haine. Asta este ideea de camin, de intimitate. Radu face mai mult decat mine, eu il ajut. Da cu aspiratorul, strange prin casa. O facem cu placere”, ne-a spus Adela Popescu, in urma cu ceva timp.


D.C.