Adela Popescu şi Cove şi-au aruncat vorbe acide la TV! Prezentatoarea a luat foc când colegul ei a făcut publice poze nepotrivite: „Nu aş da doi bani pe tine!”

Publicat: 08/02/2018 | 11:30

Ediţia de astăzi de la "Vorbeşte Lumea" a început cu o ceartă explozivă între cei doi moderatori! Adela Popescu l-a luat la rost pe colegul ei de prezentare, după ce la TV au început să ruleze poze nepotrivite în care aceasta apărea. În toate fotografiile, actriţa apărea în ipostaze aşa cum nu şi-ar dori nici măcar un om simplu, mai ales o persoană publică. Cei doi şi-au spus cuvinte acide spre surprinderea telespectatorilor.

La scurt timp după ce a salutat telespectatorii, Adela Popescu a început să-l certe pe Gabriel Coveşeanu, cunoscut sub numele de Cove, în timp ce ţinea un făcăleţ în mână. Prezentatoarea îi cerea explicaţii pentru unele dintre pozele pe care i le-a făcut şi care par făcute de un copil, nu de un om matur. Asta pentru că vedeta ori are capul tăiat, ori i se văd doar picioarele sau are ochii închişi.

„Ce poză e asta? Explică-mi, de ce nu mi se vede capul! Dar aici? În asta de ce m-ai prins cu ochii închişi sau în imaginea asta, ce e cu gestul ăsta?”, a spus Adela Popescu.

Când i-a vorbit despre o poză în care ţinea ceva în mână, Cove a dezvăluit că Adela Popescu ar fi avut probleme cu stomacul, după ce a mâncat anumite bomboane.

„Mai ţii minte când ai mâncat bomboane? Şi ai avut probleme cu burtica… Sărăcuţa de tine, ai stat o oră la baie…”, a dezvăluit Gabriel Coveşeanu.

Desigur, toată cearta lor a fost o glumă, spre amuzamentul tuturor. Dar, chiar şi aşa, replicile acide au continuat şi după primul material difuzat în cadrul emisiunii.

„Dacă ar fi să te cumpăr după felul în care arăţi, nu aş da doi bani pe tine!”, a reacţionat Adela Popescu.

„Şi mi-a zis-o în faţă! Sufletul meu e sfâşiat de durere!”, a afirmat Cove.

 

Citește și...