Adela Popescu și Radu Vâlcan, casă nouă. Cum va arăta locuința

Autor: A. D.
Publicat: 28/01/2020 | 10:04
Adela Popescu și Radu Vâlcan, casă nouă. Cum va arăta locuința

Anul 2020 duce schimbări pentru Adela Popescu și Radu Vâlcan. Cei doi se mută în casă nouă, au stabilit deja toate detaliile și știu cum își doresc să arate fiecare colțișor din locuința lor.

Familia celor două vedete numără acum patru persoane, iar spațiul a devenit insuficient în vechea locuință. Băiețeii cuplului: Andrei și Alexandru au nevoie de un loc mai mare de desfășurarea, așa că decizia a fost clară. Noua locuință a afamiliei se află destul de aproape de cea anterioară, la dor o strdă distanță. Adela și Radu au ales un loc mai spațios pentru copii.

„Casa în care ne mutăm are trei dormitoare, living, o mansardă, bucătărie, adică nu este vreo vilă cu 20 de dormitoare, 40 de băi și 5.000 mp de curte. Nu, este o casă normală, un pic mai spațioasă decât cea în care locuim acum, un pic mai bine împărțită și atât. Ne-am dorit să fie într-un cartier cu mai multe case, astfel încât să existe o zonă securizată în care să se poată juca micuții noștri cu cei ai vecinilor. Mi se pare important să existe o comunitate. E tot în zonă, la o stradă de cea în care locuim acum”, a povestit Adela Popescu pentru Libertatea.

Atunci când au ales spațiul în care se vor muta cei doi au ținut cont de câteva criterii care să îndeplinească dorințele fiecăruia: un cartier liniștit și sigur pentru copii ,o bucătărie pentru Radu și un dresing încăpător pentru Adela. „Radu își dorește foarte mult o bucătărie cu o insulă mare, pentru că el este pasionat de gătit și în fiecare seară îmi spune: „Uite, dacă eram acum la insula noastră din casa cealaltă, cum găteam eu? Ce pregăteam eu?”, a mai declarat actriţa.

Citește și...