Adelina, ce iubit ai! Poza cu care Speak si-a revoltat fanii: „N-ar strica sa fii mai … „

Publicat: 22/11/2014 | 14:22
Adelina, ce iubit ai! Poza cu care Speak si-a revoltat fanii: „N-ar strica sa fii mai … „

Speak iubeste copiii la fel de mult ca si iubita lui, Adelina Pestritu. Cei doi se antreneaza deja pentru momentul in care vor deveni parinti.

Speak a vrut sa-i demonstreze iubitei lui ca isi doreste foarte mult un copil, asa ca, a postat pe contul de socializare, o imagine cu care a reusit sa-si revolte fanii. Interpretul si-a facut un selfie alaturi de finuta Adelinei si a facut fotografia publica.

adelina pestritu

Prietenii virtuali l-au taxat pe Speak si l-au indemnat sa fie mai zambitor atunci cand isi face o fortografie. „Te pregatesti sa devii tatic?”, „N-ar strica sa fii mai zambitor”, „Ti-ar sta bine cu unul”, a fost parerea admiratorilor de pe contul de socializare.

Citeste si

Schimb genial de replici intre Adelina si Speak! El a dat-o pe fata in public si a intrebat-o daca vrea sa o faca! Cum i-a raspuns

E OFICIAL ! Adelina si Speak si-au gasit nasi! Vezi cine ii va cununa pe cei doi!

Adelina isi vinde apartamentul

Adelina si Speak s-au hotarat sa vanda apartamentul in care locuiesc si sa isi achizitioneze un imobil mai mare.Imediat ce au luat decizia ca isi vand locul care le-a fost timp de peste un an “cuibusor de nebunii”, cei doi au si postat pe conturile lor de Facebook anunturi cu imobilul de vanzare.

L.L

Citește și...