Adelina Chivu a bagat 200.000 de euro in amenajarea apartamentului de 1.400.000! A „plantat” copaci in camera fetelor!

Publicat: 08/11/2011 | 00:00
In ultimele luni, sotia lui Cristi Chivu a facut vizite scurte si dese in Romania. CANCAN a aflat principalul motiv! Adelina s-a ocupat personal de amenajarea luxosului penthouse achizitionat in urma cu doi ani intr-un cartier exclusivist din nordul Capitalei, complexul rezidential Stejarii, detinut de grupul Tiriac, in care va locui, la un moment dat, cu familia ei. Fosta vedeta TV a spart ziduri, a dat sugestii pentru modelul mobilierului si a apelat la decoratiuni inedite, dar costisitoare.

Cristi, Adelina si cele doua fiice ale lor locuiesc momentan la Milano, unde fotbalistul are contract cu formatia AC Milan. Va veni insa si o zi in care se vor intoarce acasa si isi vor relua viata in Romania. Pentru acea zi, Cristi si Adelina au pus la punct caminul perfect. In urma cu doi ani, acestia au cheltuit 1.400.000 de euro pe un apartament urias, intr-un cartier de lux din nordul Capitalei. Tot atunci, Adelina a decis sa se ocupe personal de amenajarea lui. A schitat cateva idei si a angajat o echipa de muncitori sa-i transforme visurile in realitate. Au cazut pereti, s-au ridicat altii, camerele si-au schimbat dimensiunile si formele. Adelina a comandat mobilier complet, a ales ultima fita de parchet si cele mai inovative usi.

Cel mai mult insa s-a concentrat asupra camerei copiilor. „Fetelor le-am creat in camera o padure realizata din copaci adevarati, lacuiti, cu frunze din material textil. M-a ajutat o prietena care are o fabrica de mobila si care mi-a creat mobilierul pentru toata casa. In rest, am facut diverse modificari intre doua drumuri Milano-Bucuresti. Daca as fi fost aici, ar fi mers mai repede. Oricum, in ultima vreme am venit mai des in tara si am reusit sa termin amenajarea apartamentului”, ne-a declarat Adelina. Desi a evitat sa vorbeasca despre costuri, surse din preajma ei sustin ca doamna Chivu a cheltuit in jur de 200.000? pentru a obtine confortul dorit. Cand va ajunge sa locuiasca aici, greu de spus.

Citește și...