Adelina Pestritu a plecat de la Kanal D pentru Pro TV? Bruneta negociaza MUTAREA inceputului de an in televiziune!

Publicat: 13/01/2016 | 00:41
Adelina Pestritu a plecat de la Kanal D pentru Pro TV? Bruneta negociaza MUTAREA inceputului de an in televiziune!

Adelina Pestritu a parasit show-ul de noapte in ciuda faptului ca oficialii turci ii dadeau un salariu atractiv si se ocupau de imaginea sa. Vedeta a surprins pe toata lumea cu plecarea sa, insa totul a fost calculat. Bruneta aspira la Pro TV.

Adelina Pestritu

Fosta prezentatoare TV are planuri de viitor! CANCAN.ro a aflat ca Adelina Pestritu isi doreste un loc de munca in Pro TV, iar demersurile in acest ar fi deja facute.

Inca de anul trecut, bruneta s-a intalnit cu producatori din redactia de pe Pache pentru a pune la cale un proiect impreuna. Totul e la nivel de discutie, caci primul pas a fost ca vedeta TV sa-si dea demisia, iar dupa cateva luni sa uimeasca pe toata lumea cu un job nou.

Surse din Kanal D au declarat pentru CANCAN.ro ca Adelina spera de multa vreme sa obtina un loc de prezentatoare in cladirea PRO-ului, iar visul s-ar putea sa-i devina realitate. Bruneta tine mult la imaginea ei, motiv pentru care s-a dezis de scandaluri, pozeaza in femeia cuminte si familista.

Adelina Pestritu si-a marit vizbil buzele
Adelina Pestritu si-a marit vizbil buzele

„De cand e cu Speak oricum s-a schimbat. Ea are grija sa fie mereu aranjata, iar prioritatile ei s-au schimbat, acum vrea familie, vrea o emisiune curata, fara scandaluri. Da, este adevarat, in Kanal D se stie inca din toamna ca vrea la Pro TV si pana la urma a si discutat cu oameni de acolo”, au declarat surse de incredere, pentru CANCAN.ro

adelina pestritu

Citeste si:

Adelina Pestritu a rupt TACEREA! Cand va reveni la TV! Iubita lui Speak a spus TOT!

Adelina Pestritu rupe tacerea! Adevaratul MOTIV pentru care a plecat de la emisiune: „ESECUL…”

Deocamdata, Adelina Pestritu se focuseaza pe blogul personal, dar si pagina de Facebook din care scoate bani frumosi. Apoi, dupa ce va trece o perioada, bruneta este foarte posibil sa ne surprinda cu un nou loc de munca.

Eva Stan

Cancan


 

Citește și...