Adelina Pestritu intra la dieta primavara! Ce schimbari miraculoase are in plan vedeta

Publicat: 08/03/2014 | 09:31

Pentru că am dat startul campaniei de revigorare după sezonul rece, am fost curioase să aflăm care sunt soluţiile culinare şi de relaxare la care apelează Adelina Pestriţu pentru a fi în formă primăvara.

 

“Mănânc foarte multe supe, fructe, legume şi beau ceaiuri, în special ceai verde. Îmi tonific pielea făcând foarte multe masaje, tratamente corporale, împachetări şi saună” spune Adelina Pestriţu pentru csid.ro în ceea de priveşte revigorarea după sezonul rece.

____

CITESTE SI:

Celebritatea a facut-o pe Adelina Pestritu sa renunte la cea mai buna prietena. Nu te-ai fi asteptat la o asa manevra miseleasca

Adelina Pestritu – trista, DEZBRACATA si ingandurata pe canapea! „Fata, ti se vad…”

____

Salatele sunt şi ele în topul preferinţelor culinare ale vedetelor care se pot lăuda cu siluete de invidiat. Favorita Adelinei Pestriţu este una de inspiraţie orientală. “Îmi place salata libaneză, mai exact tabuleh. Uneori o consum cu puţin humus alături şi, pe parcursul întregii zile, mă simt plină de energie » spune Adelina Pestriţu.

Alimentaţia sănătoasă face casă foarte bună cu sportul aşa că cele două vedete au făcut din mişcarea susţinută o prioritate în acest sezon. “ Vreau să învăţ să înot mult mai bine decât ştiu. Îmi place să mă uit la filme şi voi încerca să las deoparte alte activităţi din timpul liber ca să pot vedea mai multe

A.P

Citește și...