Adelina Pestrițu își dorește să prezinte o emisiune: “Am primit multe oferte să mă reîntorc”. A dezvăluit câte operații și-a făcut, de fapt, la nas

Publicat: 03/07/2020 | 14:59

Adelina Pestrițu își dorește să prezinte o emisiune TV și a recunoscut că a primit numeroase oferte după ce a plecat de la Kanal D. Pe lângă declarațiile privind reîntoarcerea ei în lumea televiziunii, fosta moderatoare a vorbit despre depresie și a spus câte operații și-a făcut, de fapt, la nas.

Citește și: Adelina Pestrițu și-a cumpărat o vilă! Bruneta a ales casa în timp record

Adelina Pestrițu își dorește să prezinte o emisiune TV

În urmă cu câteva ore bune, Adelina Pestrițu și-a provocat apropiații și urmăritorii de pe Instagram la o sesiune de întrebări, curiozități. Printre numeroasele mesaje primite s-a numărat și unul în care a fost întrebată dacă nu cumva și-ar dori să fie gazda unei emisiuni.

“De când am plecat din TV, am primit multe oferte să mă reîntorc, dar nu am fost cucerită pe deplin de niciuna. Nu-mi place să fac lucrurile cu jumătăți de măsură, așa că prefer să nu le fac deloc. Dacă ar veni proiectul pe care mi-l doresc eu în TV, cu siguranță n-aș sta pe gânduri. Îmi doresc să revin, dar nu oricum. Sunt fericită cu cee ace fac și nu sunt dispusă să fac compromisiuni în acest sens, doar dacă simt că mă identific cu formatul”, a dezvăluit Adelina Pestrițu.

Întrebată dacă s-a confruntat cu depresia, carismatica brunetă a mărturisit: “DA! Vă rog să aveți grijă de sănătatea psihicului vostru. Este vitală. Orice motiv de stres, nervi, supărări, decepții, eșecuri reprezintă o cărămidă către depresie. Este o afecțiune cu care tot mai mulți oameni se confruntă și unii dintre ei nici măcar nu bănuiesc că o au și o pot trata dacă încep să meargă la psiholog sau, pur și simplu, să lucreze cu mintea lor. Totul pleacă din interiorul nostru și din felul în care alegem să privim lucrurile”.

Nu rata: Adelina Pestrițu, lecție de viață emoționantă! Își vinde rochia de mireasă purtată în biserică pentru o cauză nobilă. Câte mii de euro valorează creația vestimentară

Adelina Pestrițu a spus câte operații și-a făcut, de fapt, la nas

Altcineva și-a dorit să știe câte operații de rinoplastie are, de fapt, iar vedeta a spus că doar una, pe care a făcut-o în 2010. Ulterior, ea a publicat un colaj cu două poze în care apare înainte de operația estetică la nas și după această intervenție – se află în galeria foto a articolului.

La mesajul: “Ești de părere că rinoplastia te schimbă cu totul”, Adelina Pestrițu a spus: “Garantat. Evident este o transformare în majoritatea cazurilor. Am văzut și eșecuri. Trebuie doar să-ți alegi doctoral cu multă atenție și să știi ce îți dorești. Dar este esențial să crezi în recomandările lui, că nu degeaba este doctor.

Nu este o rușine să accepți că nu ești perfect și există loc de îmbunătățiri. Dacă operația se bazează și pe probleme de sănătate sau respirație, cu atât mai mult este ok să o faci. Eu am avut și probleme de sănătate, și de ordin estetic și am decis s-o fac. Nu regret nimic. Este cea mai bună alegere pe care am făcut-o. E important să ne simțim bine în pielea noastră (…)”.

Descoperă și: Adelina Pestrițu, criticată după ce postat o fotografie în care apare în lenjerie intimă: “Ți-ai lungit atât de mult picioarele în Photoshop”. Replica savuroasă a fostei prezentatoare de la Kanal D