Adelina Pestritu rupe tacerea! „Am parasit acest trust pentru ca…”

Publicat: 05/01/2016 | 18:11

Adelina Pestritu a confirmat marti ca a “divortat” de Kanal D si nu va mai prezenta alaturi de Madalin Ionescu emisiunea Wowbiz. Ea a tinut sa explice direct fanilor sai de ce a renuntat la show.

“Dragii mei, la inceputul fiecarui an, intamplator sau nu, conduita noastra profesionala intampina modificari.Am ales sa va scriu gandurile mele (…) pentru a lamuri o situatie fara a lasa loc de alte speculatii. In urma unei analize amanuntite pe o perioada lunga de timp si a dorintei mele de reorganizare, am luat decizia de a schimba ceva in viata mea. Am hotarat ca este momentul unei astfel de schimbari pe plan profesional, lucru care s-a si intamplat.

adelina pestritu

 

Colaborarea mea cu trustul Kanal D s-a incheiat, dat fiind faptul ca planurile noastre de viitor nu mai coincid. A fost o colaborare frumoasa, pe parcursul celor 6 ani, in care practic am evoluat impreuna si am avut extrem de multe de invatat. De-a lungul acestei colaborari am cunoscut oameni deosebiti cu care m-am inteles de minune si carora le ofer tot respectul meu.

adelina pestritu

Aceasta colaborare s-a incheiat de comun acord si vreau sa le multumesc celor din conducerea Kanal D, dar si echipei cu care am petrecut 12 ore/zi in redactie. Este momentul pentru o noua etapa in viata mea si pentru noi inceputuri. Sunt mandra ca am facut parte din acest trust timp de 6 ani si le doresc mult succes si pe viitor. Iar pe voi va invit sa-mi ramaneti alaturi pentru a lua parte la proiectele mele de viitor!” a tinut sa precizeze Adelina Pestritu.

(Gabriel Niculescu)

Citește și...