Adelina Pestrițu s-a căsătorit cu Virgil Șteblea. De ce a ales să poarte o rochie galbenă

Publicat: 05/07/2019 | 11:37

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea au spus cel mai important ”DA!” din viața lor, în fața Ofițerului Stării Civile, miercuri, 3 iulie 2019. Pe 20 iulie, va avea loc și ceremonia religioasă și petrecerea, și au foarte mari emoții.

Bruneta a purtat în această zi importantă o rochie rochie galbenă, scurtă, partea de sus fiind doar din dantelă, sandale nude, iar buchetul de mireasă a fost asortat ținutei. Mirele a fost ceva mai casual, a ales o pereche de jeanși și o cămașă albă.

Toată lumea s-a întrebat de ce bruneta a ales să poarte tocmai galben în ziua cununiei civile, însă vedeta a lămurit situația. O soție geloasă”, a scris Adelina în dreptul fotografiei, știindu-se faptul că galbenul simbolizează gelozia.

Ce nume va purta Adelina Pestrițu după ce s-a căsătorit civil cu Virgil Steblea

În vârstă de 32 de ani, Adelina Pestrițu a dezvăluit într-un articol postat pe blogul său că a preluat în acte numele de familie al partenerului ei de viață, explicând motivele pentru care a făcut acest lucru. Fosta prezentatoare TV a subliniat că, atât în viața publică, dar și pe rețelele de socializare, ea își păstrează numele pe care îl avea și până azi, în ziua cununiei civile cu Virgil Steblea.

“Vă anunț cu drag că numele meu public va rămâne același, «Adelina Ioana Pestrițu», deși, în acte, am preluat și numele soțului meu, Steblea (Pestrițu Steblea Adelina Ioana). Această preluare de nume a fost făcută pentru a purta același nume de familie și cu fetița noastră, iar dacă vom fi nevoiți să călătorim peste hotare, să fie mai ușoară treaba birocratică, dar, evident, și din iubire pentru soțul meu. 🙂 Însă, în spatiul public și pe rețelele de socializare rămân aceeași ca și până acum, așa cum deja mă cunoașteți de peste 9 ani”, a scris frumoasa vedetă pe blogul său.

Citește și...