Adelina Pestriţu trece de două luni printr-un adevărat calvar! Prietenii şi cunoştinţele o sună neîncetat!

Publicat: 02/03/2016 | 08:59

De aproape două luni, Adelina Pestriţu trece printr-un adevărat calvar. Prietenii acesteia au tras un semnal de alarmă, după ce au primit de mai multe ori mesaje de la fosta prezentatoare tv.

Se pare însă, că mesajele nu erau trimise de vedeta tv, ci, altcineva le trimitea în numele ei. Acest lucru a scos-o din minţi pe iubita lui Speak. Adelina a postat un mesaj pe contul de Facebook, prin care cere celor care au făcut acest lucru, să se oprească imediat, înainte ca aceasta să ia măsuri.

Adelina si Speak se iubesc de aproape un an
Adelina si Speak se iubesc de aproape un an

„De ceva timp mi se întâmplă ceva tare ciudat care mă face să iau masuri drastice şi să-i potolesc LEGAL pe cei care nu-şi văd de viaţa lor! Să vă povestesc: în decurs de 2 luni m-au sunat diferite persoane, cu unele fiind mai mult sau mai puţin prietenă, cu altele nici măcar cunostinţă, să-mi spună că i-am sunat, culmea făcându-mi chiar si dovada clară(negru pe alb) printr-un print screen al listei lor de apeluri, eu neavand nici măcar numărul lor de telefon in agenda! Le-am explicat cât se poate de politicos ca habar nu am ce se întâmplă, presupunand ca este vorba despre o noua aplicatie „isteaţă” pe care o folosesc oamenii fără ocupaţie. Daca se dovedeşte a fi reală această faptă ILEGALĂ, le aduc la cunostinţă faptuitorilor, ca incalca pe langa regulile bunului simt si cele LEGALE, ceea ce-i va conduce in fata onorabilei Instante! Pe ultima suta de metri vreau sa cred ca pentru binele acestora se vor gandi de doua ori inainte sa-si continue distractia!”, a scris Adelina Pestriţu pe contul de socializare. Vedeta tv a mărturisit că este extrem de supărată pe cei care vor să îi facă rău. „E mai mult decat enervant, iar acesti oameni care se joaca cu intimitatea altora n -au decat sa plateasca pt.astfel de distractii! Masura s a intrecut de mult”, a mai adăugat vedeta.

Livia Lixandru

Citește și...