Adevarata relatie dintre Oana Sarbu si Stefan Banica Jr: cand toti credeau ca o iubeste, el nu putea s-o inghita!

Publicat: 27/07/2013 | 00:24
Adevarata relatie dintre Oana Sarbu si Stefan Banica Jr: cand toti credeau ca o iubeste, el nu putea s-o inghita!

Generatii intregi au suspinat cand i-au vazut sarutandu-se prima data pe Dana si pe Mihai din Liceenii. In spatele reflectoarelor, insa, relatia dintre Banica Jr si Oana Sarbu era alta!

In film, Banica jr a depus eforturi serioase pentru a-i intra in gratii timidei Oanei. Zi de zi, i-a lasat o floare in banca, doar-doar va realiza ca unul dintre colegii de clasa s-a indragostit atat de mult de ea. Pana la urma, dragostea invinge, iar cei doi devin un cuplu.

La inceput, Stefan si Mihai o luau la misto pe timida Oana Sarbu
La inceput, Stefan si Mihai o luau la misto pe timida Oana Sarbu

Ce se intampla insa atnci cand luminile se stingeau, iar tinerii actori ieseau din pielea elevilor de-a X-a, din clasa lui Isoscel? Oana Sarbu povestea, intr-un interviu, ca Stefan si Mihai Constantin, alias Ionica, o luau la misto.

“Cu echipa din „Liceenii“ nu m am acomodat de la început. Eram mai retrasă, iar Ştefan cu Mihai Constantin erau mai miştocari, erau fii de actori foarte cunoscuţi. Făcuseră un fel de gaşcă. Cesonia Postelnicu era de a lor, fiind mai jovială, era prietena oficială a lui Ştefan pe vremea aceea. Eu eram considerată un pic mai sălbatică. Târziu ne am împrietenit şi m am apropiat de ei”, a declarat actrita pentru Historia.

Mihai si Dana, cel mai celebru cuplu de pe marile ecrane din anii '80
Mihai si Dana, cel mai celebru cuplu de pe marile ecrane din anii ’80

Despre cum a primit rolul din Liceenii, Oana Sarbu spune ca totul a fost o intamplare. “Am fost chemată, am primit un telefon după perioada „Steaua fără nume“, cel mai cunoscut concurs muzical din perioada respectivă. Sute de copii au participat la casting pentru rolurile din „Liceenii“.

oana sarbu stefan banica

Chiar şi copii de actori sau studenţi la Institut. Ţin minte că am dat probe chiar cu Ştefan Bănică jr. Parcă a fost ieri… Şi cuplul nostru a convins cel mai mult. La scurt timp, am fost anunţată că am obţinut rolul principal feminin din „Liceenii“, o continuare a filmului „Declaraţie de dragoste””, a explicat ea.

Iubita lui Banica Jr in timpul filmarilor era Geta
Iubita lui Banica Jr in timpul filmarilor era Geta

Cativa ani mai tarziu, ea si Banica Jr. au facut din nou pereche pe ecran, in “Liceenii in alerta”. Se intampla in 1993. Secventa in care ea si Banica Jr fac amor, pe jumatate dezbracati, a starnit furori in acei ani, fiind considerata extrem de indrazneata. Interesant este ca Oana Sarbu a declarat, de curand, pentru CANCAN.ro, ca ar mai filma astfel de scene.

banner


C.D.