Adevăratul motiv pentru care divorţează Nicolae Guţă. Soţia sa, Cristina, a rupt tăcerea. “A fost vorba de…”

Publicat: 10/02/2018 | 13:58

Divorţul dintre Nicolae Guţă şi Cristina este iminent, dar se pare că blondinca cu care s-a iubit aproape doi ani a pus o serie de condiţii cam incomode pentru manelist. Cei doi au stabilit că îşi vor spune „adio” în mod oficial la sfârşitul lunii.  Cristina şi Nicolae Guţă s-au înţeles în privinţa divorţului, cei doi luând decizia să o facă în mod amiabil, în faţa unui notar.

 

Învitată la un post de televiziune, Cristina a vorbit despre motivele care au dus la divorţ, precizând că separarea a fost cauzată de faptul că Nicolae Guţă a acuzat-o că l-a înşelat.

„Nu sunt însărcinată, nu m-am mai abţinut de la nimic după Sărbători, am burtică. Aş vrea să comentez mai puţin pe acest subiect, ce a fost între noi, aş vrea să rămână între noi, cu bune, cu rele, dar să rămână între noi. Nu ne-am înţeles bine, au fost discuţii, de asta am ajuns la divorţ. Au fost certuri, discuţii, dar a fost şi ceva frumos între noi, altfel nu stăteam cu el, dacă nu îl iubeam nu stăteam cu el. Acum nu ne mai leagă nimic.

Acum sunt singură, îmi doresc să fiu liniştită. El a dat de înţeles că eu l-am înşelat, nu e adevărat, a fost vorba de gelozie. Cearta a fost din cauza geloziei lui. De Sărbători eram împreună, după Sărbători ne-am despărţit. Discuţiile erau mai aprinse. El m-a mai căutat, am vorbit lucruri normale, nu ştiu, nu vreau să comentez dacă mai există şanse de împăcare. Nu mai vreau certuri şi gelozii foarte mari din nimicuri. Ne-am despăţit de comun acord, dar intenţia a fost practic a mea. Nu mai suportam”, a spus Cristina Guţă.

Citește și...