Adevăratul motiv pentru care Kate Middleton s-a decis să mai facă un copil! Nimeni nu se aştepta la aşa ceva

Publicat: 15/09/2017 | 12:17

Kate Middleton şi prinţul William urmează să devină din nou părinţi! Ducesa de Cambridge este însărcinată cu cel de-al treilea copil. Vestea i-a bucurat pe britanci, dar puţini ştiu care este adevăratul motiv pentru care cuplul a luat această decizie importantă. 

Un copil este cu siguranţă un motiv de bucurie. Kate Middleton a surprins pe toată lumea atunci când a anunţat că este însărcinată şi că le va dărui un frăţior sau o surioară micuţilor George şi Charlotte. Tabloidele britanice au început deja să speculeze un posibil „motiv ascuns” în spatele acestei decizii importante pe care a luat-o Kate, mai ales că ducesa spunea în urmă cu câteva luni că nu are de gând să-şi măreasacă familia. Ce a făcut-o să se răzgândească?

Presa britanică susţine că în ducesa şi-a dorit ca George şi Charlotte să aibă parte de aceleaşi experienţe pe care le-a avut ea în copilărie. Kate mai are doi fraţi, pe James şi pe Pippa, deci cel mai probabil a vrut ca cei mici să fie tot trei şi să aibă grijă unul de altul aşa cum au făcut-o ei. Pe vremuri, moştenitorii la tron erau „presaţi” să aibă cât mai mulţi copii, pentru a exista cât mai mulţi potenţiali moştenitori care să-i urmeze, în cazul unor tragedii. Acum, nu mai este cazul de aşa ceva, deci cel mai probabil Kate şi-a dorit foarte tare ca cei mici să nu fie singuri şi să crească împreună, armonios, aşa cum a făcut-o ea, tot într-o familie cu trei copii.

 

 

Angie Voicu