Adevărul despre diagnosticul lui Beyonce de România! Artista are reale motive de îngrijorare

Publicat: 04/12/2017 | 08:36

Urmează zile de foc pentru fosta iubită a lui Nicolae Guţă! Şi asta pentru că Beyonce de România va face în curând un nou set de analize, în urma căruia medicii îi vor dezvălui dacă are sau nu temuta maladie: cancer. Vă reamintim că specialiştii la care a fost vedeta au fost destul de reţinuţi în legătură cu pronunţarea unui diagnostic clar.

Citeşte şi: Mesajul halucinant al lui Nicolae Guţă pentru Beyonce de România, după ce a aflat că ar putea avea cancer: „Dacă mori, nu mă interesează…”

Recent, medicii i-au spus lui Beyonce de România că are mai multe chisturi asemănătoare cu mugurii unei tumori în zona pieptului. Câţiva prieteni apropiaţi au mărturisit că dezvăluirile făcute de specialişti au îngrijotat-o mult pe artista care îşi creşte singură fiica pe care o are cu Nicolae Guţă.

Potrivit sursei citată mai sus, vedeta va merge săptămâna asta să îşi facă o nouă serie de analize în legătură cu acele chisturile care i-au fost descoperite. Cu siguranţă, spun persoane din anturajul lui Beyonce de România, doctorii îi vor face o biopsie ca să ştie dacă au de-a face cu o tumoră malignă sau benignă.

Citeşte şi: Nimeni nu ştia asta! Sile Cămătaru, slăbiciune pentru Beyonce de România: “Mi-e dor de ea!“

În cadrul unui interviu oferit recent, Beyonce de România a făcut mărturisiri în lacrimi, după ce i s-a spus că e suspectă de cancer pentru a treia oară. Ea se gândeşte la fiica ei enorm şi îşi doreşte ca micuţa Anais să aibă un viitor frumos. E drept, mama vedetei o ajută cât poate la creşterea şi educaţia fiicei sale.

Am mai avut probleme şi la sâni, dar şi genital. Am mai fost suspectă de cancer. Mă doare acolo şi când mă spăl. Ma doare foarte tare acolo unde am ganglion şi între sâni. Mă gândesc la copilul meu, nu la mine. Acum mă gândesc la cancer, la ce este înăuntru. Mă gândesc numai la Anais, nu mă mai gândesc la sâni, la reconstrucţie.

Fix de ce îmi era frică m-am lovit, de cancer. Am tot sperat să nu am nimic, acum trebuie să mai fac şi alte investigaţii. Faptul că am dureri mari mă duce cu gândul că am ceva, prima dată când am fost suspectă de cancer nu aveam dureri. Dacă este cancer ce o să fac? Ce o să facă Anais fără mine?”, a declarat Beyonce de România, conform wowbiz.ro.

Vara aceasta, artista a anunţat pe internet că renunţă la cariera muzicală.

„Da, m-am lăsat de cântat. Am avut probleme de sănătate şi m-am ocupat mai mult de fetiţă. Mă simt puţin mai bine, să zicem. O să cânt aşa… dacă e o piesă pentru fată, dar aşa nu. Mi s-a închis rana, dar am dureri în continuare. Nu mi-am făcut şi pe a doua că nu am voie, după un an de la intervenţie. (…) Suntem de cinci ore în parc.”, a spus Beyonce de România într-un live făcut pe Facebook.

Artista a trăit o poveste de dragoste cu Nicolae Guţă, care s-a terminat însă cu scandal. În urma relaţiei tumultoase, cei doi au devenit părinţii unei fetiţe. Anais s-a născut pe 19 august 2014.

Citește și...